>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co teraz kukułka za piłki ciągle wyrzuca to ręce opadają

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam na 13:35 Henan Jianye - Tianjin Quanjian under 2,5 - 1,86. Wprawdzie liga chińska, ale ze względu na staty, ale czołówka jeśli chodzi o underowe mecze z udziałem obu drużyn, warto.
Tak samo, jak dzisiaj under z Wisłą Płock i Lechem. Kurs prawie 2. Niby ryzykownie, ale to tak samo, jak wczoraj Lechia z Cracovią. Gospodarze faworytem, a przegrali. Tutaj Lech po pucharach, zmęczony, innym składem. Gospodarze wprawdzie bez Furmana, ale nie wiem, czy to aż tak wielka strata.

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Polecam na 13:35 Henan Jianye - Tianjin Quanjian under 2,5 - 1,86. Wprawdzie liga chińska, ale ze względu na staty, ale czołówka jeśli chodzi o underowe mecze z udziałem obu drużyn, warto.

Tak samo, jak dzisiaj under z Wisłą Płock i Lechem. Kurs prawie 2. Niby ryzykownie, ale to tak samo, jak wczoraj Lechia z Cracovią. Gospodarze faworytem, a przegrali. Tutaj Lech po pucharach, zmęczony, innym składem. Gospodarze wprawdzie bez Furmana, ale nie wiem, czy to aż tak wielka strata.
Ja tam u Chinoli zagram sztywny remis

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kamerka/Aplikacja na smartfona - inaczej nie zweryfikujesz

Jak sie zalogowac na ta apke? Wpisalem dane wyskoczylo ze konto zablokowane zeby zagladnac na strone, na stronie podczas weryfikacji pisze zeby pobrac aplikacje jesli nie mam kamerki i kolo sie zamyka ????

Status
Zamknięty.