>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marcusgreen , ladnie w nocy wszedl ten twoj under w 2 lidze meksykanskiej - prawie nigdy sie nie mylisz w ligach meksykanskich ! podaj swoich informatorow , swoje kontakty w Meksyku !!! ????

kyyba 43

kyyba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
posiada ktos stream arsenal-chelsea? z gory dzieki ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marcusgreen , ladnie w nocy wszedl ten twoj under w 2 lidze meksykanskiej - prawie nigdy sie nie mylisz w ligach meksykanskich ! podaj swoich informatorow , swoje kontakty w Meksyku !!! ????

Meksyk to moja druga ojczyzna :cool: Jeszcze trochę i buk zafunduje mi tam wakacje :razz:

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Meksyk to moja druga ojczyzna :cool: Jeszcze trochę i buk zafunduje mi tam wakacje :razz:

Dobra,dobra przyznaj się,Wawo znikł z forum bo wyjechał z dziadkiem z Debreczyna do Meksyku i siedzą na trybunach.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra,dobra przyznaj się,Wawo znikł z forum bo wyjechał z dziadkiem z Debreczyna do Meksyku i siedzą na trybunach.

Ale dziadek to już facet w podeszłym wieku, gdzie on by tam doleciał do Meksyku ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wloszki w siatke @1.85
Powinno byc 2:0, ale na wlasne zyczenie pierwszy set w koncowce oddaly. Sa w gazie i jesli nic sie nagle nie stanie to biora ten mecz

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ale dziadek to już facet w podeszłym wieku, gdzie on by tam doleciał do Meksyku ????

Dziadek Wawo,nie pamiętasz jak pisał,że ma info id dziadka z Debreczyna.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziadek Wawo,nie pamiętasz jak pisał,że ma info id dziadka z Debreczyna.

Pamiętam, przyjmowałem to z humorem i szedłem dalej, na typy, nawet nie patrzyłem. Takich żartownisi od razu powinno się usuwać, bo jeśli nawet miał &quot;info od dziadka&quot; to... kogo to obchodzi ????

Status
Zamknięty.