>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Liverpool najmocniejszy skład, brakuje tylko Coutinho i Mane, w Bilbao każdy grasz inny niż z podstawowej jedenastki wystawionej w czwartek w lidze europy. Liverpool do gry dziś.

Osobiście, Liverpool -1.5 @ 2.63 uni

✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pasquardo +3 Punkty
tomek258 +10 Punkty
gaara88 +4 Punkty
pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bolt v Coleman 2 @3,80 STS bieg półfinałowy
Lekko można spróbować, Bolt jak to Bolt może nieco odpuścić w półfinale
✅ mają rezerwy obaj, ale jednak czasy średniawe

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kubam +5 Punkty
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
w Bułgarii pewnie drukarnia jakaś bo óniflet nie ma tego w ofercie live :grin:

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postawilem zaklad w STS. Pojawilo sie info . Prosze czekac,trwa autoryzacja kuponu. I wlaczylo sie odliczanie 53s..52s..51s... Ale jajca. To Wy niektorzy w te 53s potraficie podac typ, ktory w tym czasie wejdzie ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podoba mi sie to jak Norrie dostaje od Millmana 1:6 0:4 pieknie . a Millman sie wczoraj meczył z gosciem z 4 setki Pucellem

dspk666 87

dspk666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
jak myslicie ? zagalme w sts na over 0,5 na live po super atrakcyjnym kursie 6,5 na LOkeren-korkijk ,byla ok 10 minuta jak pamietam. Gol padł w 14 min .
dostalem tylko zwrot stawki . na czacie powiedzieli mi ze postawilem jak juz gol padł.TAK OCZYWISCIE NIEBYLO
jak myslicie warto jeszcze sie kłócić z nimi o wygrana ?na czacie pisza ze tylko pisemnie

hayto 631

hayto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
jak myslicie ? zagalme w sts na over 0,5 na live po super atrakcyjnym kursie 6,5 na LOkeren-korkijk ,byla ok 10 minuta jak pamietam. Gol padł w 14 min .
dostalem tylko zwrot stawki . na czacie powiedzieli mi ze postawilem jak juz gol padł.TAK OCZYWISCIE NIEBYLO
jak myslicie warto jeszcze sie kłócić z nimi o wygrana ?na czacie pisza ze tylko pisemnie
o której godzinie zawarłeś zakład? Skoro tak piszą to już tak zostanie, nic tego nie zmieni. Mnie wyje... na 730 zł pisałem reklamacje i dostalem po miesiacu odpowiedz, rozpatrzyli negatywnie, wiadomo. To pseudo buk.

Status
Zamknięty.