>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no coś Ty, ja Cie rozumiem, po to są takie fora żeby podzielić się swoimi typami ale również żeby po przeżywać należycie porażki i zwycięstwa. Gdybyście tylko wiedzieli jak inwestorzy, brokerzy, maklerzy i inni związani z finansami przeklinają, taki zawód, obarzony masakrycznym ryzykiem i stresem, lepiej odreagować troche ostrzejszym słowem na forum niż wyjść na ulice i napierdalać ludzi hahahahahaha

Dzięki za zrozumienie. No niestety pechowy człowiek jestem, ale już bez grosza, typy niby dobre, ale przyjdzie decydujący moment to pusiaczą.

Sami zobaczcie.
Moje dzisiejsze typy

Holandia w siatę przy wyniku 1:1 w setach.
Bondarenko +3.5 1set
Donaldson 1 set
Baghdatis 1 set ( co tu sie odpierdolilo też to nie mam pytań, klątwa pełną parą)
Lech Poznan
OM gol do przerwy (kto widział słupek, moze sie zastrzelić ???? )
Tig 2 set ???? DDD 5x siata

Wszystko LOSE ???? i close

ktos wie jak demona sciagnac z siebie?

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
no coś Ty, ja Cie rozumiem...lepiej odreagować troche ostrzejszym słowem na forum niż wyjść na ulice i napierdalać ludzi hahahahahaha

Oczywiście też rozumiem , ale forum to nie miejsce na wyładowywanie swoich frustracji , tak ciężko to zrozumieć ?

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pszczyna
Dzięki za zrozumienie. No niestety pechowy człowiek jestem, ale już bez grosza, typy niby dobre, ale przyjdzie decydujący moment to pusiaczą.

Sami zobaczcie.
Moje dzisiejsze typy

Holandia w siatę przy wyniku 1:1 w setach.
Bondarenko +3.5 1set
Donaldson 1 set
Baghdatis 1 set ( co tu sie odpierdolilo też to nie mam pytań, klątwa pełną parą)
Lech Poznan
OM gol do przerwy (kto widział słupek, moze sie zastrzelić ???? )
Tig 2 set ???? DDD 5x siata

Wszystko LOSE ???? i close

ktos wie jak demona sciagnac z siebie?

Ktory z tych typów był dobry? Pytam obiektywnie, a nie subiektywnie. Dobry typ to bedzie jutro na Holenderki online ktos bedzie w stanie potwierdzić tezę mówiąca, ze dokładny wynik 3:2 w potyczce z Chinkami wyrzuci Brazylijki z turnieju.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiście też rozumiem , ale forum to nie miejsce na wyładowywanie swoich frustracji , tak ciężko to zrozumieć ?

Uwierz, że to jak on pisze to i tak nic z tym co było tutaj kiedyś w innym dziale z OFFtopa. Tam to dopiero się działo!

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktory z tych typów był dobry? Pytam obiektywnie, a nie subiektywnie. Dobry typ to bedzie jutro na Holenderki online ktos bedzie w stanie potwierdzić tezę mówiąca, ze dokładny wynik 3:2 w potyczce z Chinkami wyrzuci Brazylijki z turnieju.

zauważ, że równie dobrze wszystkie mogły wejść i zabrakło 0.01% skutecznośći, zauważ, że wszystkie są przegrane, więc odpowiedz jest tylko jedna, że bozia mnie nie kocha.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Donaldson się posypał ale mnie to nie martwi ???? Wreszcie zaczyna wchodzić!

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
zauważ, że równie dobrze wszystkie mogły wejść i zabrakło 0.01% skutecznośći, zauważ, że wszystkie są przegrane, więc odpowiedz jest tylko jedna, że bozia mnie nie kocha.
Grając Lecha po takich kursach to rozum też za bardzo Cię nie lubi.
Z OM to był fatalny pech, bo sam przegrałem podwójnie, więc tu nie jesteś sam.
Tenisa nie znam nie wypowiem się.

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grając Lecha po takich kursach to rozum też za bardzo Cię nie lubi.

Z OM to był fatalny pech, bo sam przegrałem podwójnie, więc tu nie jesteś sam.
Tenisa nie znam nie wypowiem się.

Grałem jak byli w 11 na 10, przed tą fantastyczną kontrą utrecht XD :} więc timing rowniez genialny.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield

pewnie rozumiem, ze trzeba zachować resztki przyzwoitości ale akurat cytaty, które przytoczyłem a których autorem był kolega są raczej &quot;takie sobie&quot;, widziałem o wiele gorsze , coś w typie ten kur.. pierd.. sprzedawczyk... jeba... syn maciory itp itd

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Pograłbym w nocy na Nishikoriego, ale dziwnym trafem dzisiaj przed robotą miałem okazję oglądać II set Ruska z Johnsonem i takiego perfidnego wałka to z tydzień nie widziałem, ktoś może się wypowiedzieć czy Delpo i Nishikoriemu zależało w poprzednich spotkaniach? Poważnie pytam :grin:

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pszczyna
Grałem jak byli w 11 na 10, przed tą fantastyczną kontrą utrecht XD :} więc timing rowniez genialny.

Używasz &quot;XD&quot;. Wiec jak ktos ma Cie brac poważnie? Czy to nie jeden z dodatków w korespondencji gimnazjalnej? Typy: W żadnym z twoich prognozowanych typów nie było value. W żadnym. Zabrakło szczęścia? Ewidentnie. Ale typerzy nie mogą opierać sowich wyników na szczęście, a matematyce.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Grac45 +16 Punkty
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pograłbym w nocy na Nishikoriego, ale dziwnym trafem dzisiaj przed robotą miałem okazję oglądać II set Ruska z Johnsonem i takiego perfidnego wałka to z tydzień nie widziałem, ktoś może się wypowiedzieć czy Delpo i Nishikoriemu zależało w poprzednich spotkaniach? Poważnie pytam :grin:
Co ma mecz Medvedeva z Johnsonem do Nishikoriego z JMDP, bo chyba nie kumam tego połączenia?
@UP
To, że używa &quot;XD&quot; to go skreśla czy co? ???? Nie czaję niektórych ludzi i ich rozumowania

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Używasz &quot;XD&quot;. Wiec jak ktos ma Cie brac poważnie? Czy to nie jeden z dodatków w korespondencji gimnazjalnej? Typy: W żadnym z twoich prognozowanych typów nie było value. W żadnym. Zabrakło szczęścia? Ewidentnie. Ale typerzy nie mogą opierać sowich wyników na szczęście, a matematyce.

Akurat w mojej fatalnej sytaucji, zeby dodać żałosności mojego szczęścia, mogę nawet użyc gimbazjalnego &quot;XD&quot;. Jeżeli tego nie dostrzegasz to naprawdę szkooda.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield

z całym szacunkiem ale 95% ludzi z forum nie zrozumie o czym gadasz ????

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co ma mecz Medvedeva z Johnsonem do Nishikoriego z JMDP, bo chyba nie kumam tego połączenia?

@UP
To, że używa &quot;XD&quot; to go skreśla czy co? ???? Nie czaję niektórych ludzi i ich rozumowania

Oczywiscie, ze mnie skresla u dojrzalych doroslych mezczyzn, ktorzy gardzą czyms takim jak młodzież ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiscie, ze mnie skresla u dojrzalych doroslych mezczyzn, ktorzy gardzą czyms takim jak młodzież ????

XDDDDDDDDDDDDDDD

P.S.
Mnie też może skreślić :cool::cool::cool:

Żeby nie było tylko spamu:
JMDP WIN @1.72

Jakoś mam przeczucie, że Argentyńczyk spokojnie ogra dziś Kitajca, który dalej formę ma nijaką.

Status
Zamknięty.