>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pierwszy raz grasz Giraldo czy po raz ostatni, ze tak placzesz?

Nie i nie, po prostu mnie rozwala jak jawnie typek to robi to jest przecież imponujące..

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie i nie, po prostu mnie rozwala jak jawnie typek to robi to jest przecież imponujące..

grata kuzwa zawodnikow jak ja swego czasu majac 14 lat w stsie, lepszy to bach go na tasme, jezeli go jednak przeanalizowales to przepraszam ze swoja szydera, mimo wszystko chyba do samego konca tego nie przeanalizowales

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grata kuzwa zawodnikow jak ja swego czasu majac 14 lat w stsie, lepszy to bach go na tasme, jezeli go jednak przeanalizowales to przepraszam ze swoja szydera, mimo wszystko chyba do samego konca tego nie przeanalizowales

O czym ty piszesz jak można przeanalizować to że miał 5-2 i oddał 5 gemow? Bo nie rozumiem

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O czym ty piszesz jak można przeanalizować to że miał 5-2 i oddał 5 gemow? Bo nie rozumiem

w takim razie przystaje Ci tylko wspolczuc, od siebie zapytam pewnie to jakis kiepski czelendzer byl?

lukee 178

lukee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja sobie zagram jeszcze na gola w meczu Broendby, czasu jeszcze dużo. Kurs 1,46 za over 2,5 1xbet

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czuje sie zoobwiazany zeby odebrac paleczke od ATP poki spi i tez chcialem napisac nie grajcie zlych meczy bo to prowadzi do zlych rzeczy.

Status
Zamknięty.