>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zaczalem to ogladac i po tym co aktualnie widze 3 set wloszki...w sts jest zaklad kto swoj 20 pkt w 4 secie pierwszy na wloszki jest 6.30 ...ja spokojnie probuje za plaska stawke to baby tu cyrki beda

18 16 wloszki poki co

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ostatni raz Shanghai na wyjezdzie przegralo wiecej niz jedną bramką rok temu ????

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wloszki zdaje sie mialy pierwsze 20 a potem zjazd czyli kursik ponad 6 zabity

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakis znawca f1 ? mysle o win bottas 2.50 x 300...vettel z 2 miejsca tez 2.50...hamilton z 8 miejsca pomiedzy nimi kilkanascie pkt a vettel bardziej skupi sie na hamiltonie niz na walce z bottasem
ok gram najszybszy czas bottas po kursie 5 i mojej analizie hamilton bedzie sie tlukl a dla vettel liczy sie 1 zakret ...kto bedzie tworzyl sciezke zrobil best time

jack13 9,2K

jack13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Slovan Bratysława gra towarzysko derby z Interem Bratysława, do przerwy 0:1 stracili bramkę w końcówce a to są wałkarze, trzeba iść w over za chwilę, zresztą już do gry jest over 1.5 bramki Slovana

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Slovan Bratysława gra towarzysko derby z Interem Bratysława, do przerwy 0:1 stracili bramkę w końcówce a to są wałkarze, trzeba iść w over za chwilę, zresztą już do gry jest over 1.5 bramki Slovana
over 1,5 poszedł lekko @3,85

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
jakis znawca f1 ? mysle o win bottas 2.50 x 300...vettel z 2 miejsca tez 2.50...hamilton z 8 miejsca pomiedzy nimi kilkanascie pkt a vettel bardziej skupi sie na hamiltonie niz na walce z bottasem

ok gram najszybszy czas bottas po kursie 5 i mojej analizie hamilton bedzie sie tlukl a dla vettel liczy sie 1 zakret ...kto bedzie tworzyl sciezke zrobil best time

Od takich pytań to dział F1 jest kolego ;)
Tam są znawcy F1 i chętnie się wypowiedzą jak zobaczą, że ktoś ma swoje zdanie i potrafi jeszcze je uargumentować i spyta o radę.

Co do powyższego pytania to Bottas owszem ma szansę, ale i Vettela bym nie skreślał, Twoje dywagacje, że Vettel ma się skupić na Hamiltonei lekko nielogiczne, no bo jak ma się skupić na Lewisie, skoro ten aż z P8 rusza? To jest F1, Seb będzie walczył z Bottasem o WIN. Zapowiada się super walka.
Ale powodzenia życzę.

Co do najszybszego czasu to warto jednak mieć na uwadze fakt, że Hamilton z czołówki ma jako jedyny zamienioną strategię, czyli rusza z supermiękkich opon, a reszta ma ultra miękkie, więc jak w końcówce wszyscy będą mieli super miękkie, to Lewis będzie miał ultra miękkie i wtedy będzie łatwiej osiągać lepsze czasy, ale to założenie się sprawdza przy 1 pit stopie na wyśćig, a tak przewiduje pirelli.
Według mnie więć lepiej dać, że Hamilton najszybsze okrążenie.
Ale powodzeia i pozdrawiam ;)

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najgorsze tyle że buki oferują totalnie różne zestawienie h2h na wyścig i np w 1xbet można zapomnieć o takich parach.

Status
Zamknięty.