Teraz będzie tak że nie tylko oni ale i inne zagraniczne buki będą robić coraz większe utrudnienia Polakom ze względu na zaostrzenie prawa. Będą tylko się śmiać bo nic nie będziemy w stanie wyegzekwować bo grając u nich łamiemy prawo
Sparta Praga - MAS Taborsko : over 5 rogów w I połowie azjan @1.66 polecam
Teraz będzie tak że nie tylko oni ale i inne zagraniczne buki będą robić coraz większe utrudnienia Polakom ze względu na zaostrzenie prawa. Będą tylko się śmiać bo nic nie będziemy w stanie wyegzekwować bo grając u nich łamiemy prawo
Dlatego ja zawsze jak wpłacam to przez konto paysafecard, wtedy się nie srają o skany kuponów. W bet365 znajomy taką samą sytuacje miałMnie to smieszy bo nie ma w pkcie regulaminu ze mam kupony trzymac od wplat a jak im napisalem ze na allegro kupilem kod a nie kupon to oni do mnie ze maja to w supie i mam im przedstawic voucher. Sam kod ich nie interesuje . No komedia jakas
dzieje sie tam cos? podejrzany ten mecz
ale ja tez przez konto stary wplacalem i oni do mnie ,ze kupony mam przedstawic ktorymi wplacalem na to konto , jak im napisalem ze z taka prosba to do paysafecard a nie do mnie to mi napisali ,ze to w moim interesie ze mam im przedstawic metody wplaty , no przeciez to kryminal jest . Zlosliwa banda niedorozwojow normlanie. Niedlugo to sie beda domagac skad w ogole srodki mialem na kupienie kuponow no kurfaaDlatego ja zawsze jak wpłacam to przez konto paysafecard, wtedy się nie srają o skany kuponów. W bet365 znajomy taką samą sytuacje miał
Ale po co wplacales 300zl jak przeciez obroty w tysiakach i kupony po pare tysiecy? trzeba bylo sobie zostawic 300zl a nie wyciagac wszystkiego....eh.ale ja tez przez konto stary wplacalem i oni do mnie ,ze kupony mam przedstawic ktorymi wplacalem na to konto , jak im napisalem ze z taka prosba to do paysafecard a nie do mnie to mi napisali ,ze to w moim interesie ze mam im przedstawic metody wplaty , no przeciez to kryminal jest . Zlosliwa banda niedorozwojow normlanie. Niedlugo to sie beda domagac skad w ogole srodki mialem na kupienie kuponow no kurfaa
Aha, no to tego nie wiedziałem. Myślałem, że się prują tylko wtedy jak bez konta deponujesz.ale ja tez przez konto stary wplacalem i oni do mnie ,ze kupony mam przedstawic ktorymi wplacalem na to konto , jak im napisalem ze z taka prosba to do paysafecard a nie do mnie to mi napisali ,ze to w moim interesie ze mam im przedstawic metody wplaty , no przeciez to kryminal jest . Zlosliwa banda niedorozwojow normlanie. Niedlugo to sie beda domagac skad w ogole srodki mialem na kupienie kuponow no kurfaa
Na koncie psc wchodzisz w transakcje i tam masz wszystkoa najsmieszniejsze jest to , ze nawet nie wiem ile mialem wplat robionych
Wiem , wyslalem im to , ale oni chca dowodu zakupu , napisalem im , ze przez allegro bylo kupowane , a oni ,ze ich to nie obchodzi i mam zalatwic papierowy wydruk z vouchera , poprosic paysafecard zeby mi taki duplikat wystawili no komedia goni komedieAha, no to tego nie wiedziałem. Myślałem, że się prują tylko wtedy jak bez konta deponujesz.
Na koncie psc wchodzisz w transakcje i tam masz wszystko
mam zdolnosci swoje wiec bez obaw , najlepsze jest to ,ze wiem , ze te gnoje maja tutaj wtyke i czytaja co jest pisane , wiec wklejanie kuponow nie wchodzi juz w gre . Babka na czacie sie wygadala , ze czytaja co tutaj ludzie pisza ...lalus, jak chcesz, mogę Ci w photoshopie szybko przerobić co chcesz ????
mam zdolnosci swoje wiec bez obaw , najlepsze jest to ,ze wiem , ze te gnoje maja tutaj wtyke i czytaja co jest pisane , wiec wklejanie kuponow nie wchodzi juz w gre . Babka na czacie sie wygadala , ze czytaja co tutaj ludzie pisza ...