Wywal Ryśka po 1.16 dodaj Daniela Taro z Handi i to wejdzie jak pierwszy browar.
macie jakas w miare peffke na jutro z tenisa ?
Ja mam inny zaklad jak ktos chce pogracspadnie deszcz po @1.60 do gry
pogodze was najlepsza opcja ryska z dawvidem to over 3.5 seta> david seta urwie nie ma opcji ale rychu na trawie juz nie raz pokazal moc.
macie jakas w miare peffke na jutro z tenisa ?
i na styk 76:86...162...ostrzegalem ale weszlo jak ktos pogral. w HT 159 linia. w pre 158.no portoryko i nba summer league. plus Dominikana to fakt.
W Dallas dla lubiacych overki to mozna sprobowac over. Bedzie na styk Ja czekalem na 170 i under ale sie nie doczekam.
@Down, Sharapova "uciszyli" to kto wie. Azarenka moze tez ma cos za uszami wiec woli nie wyc.
hahaha chyba za szybko chwaliłem ten 1xbet, dzisiaj rano wpłaciłem bez problemu, teraz chcę wypłacić to co wygrałem i już jest problem. Mianowicie każą mi spełnić warunki bonusowe. Nie wiem o jaki bonus chodzi. Grałem tylko za swoje więc nie wiem ocb. Ktoś miał taki problem z nimi i rozwiązał??
A masz przyznany bonus?
Ale czy dali Ci bonus od depozytu?właśnie ogarnąłem, że przyznano mi jakieś 5 punktów bonusowych w ramach akcji "BEAT 1XBET OFFER"
Nie wiem czy to o to chodzi. Nigdzie natomiast nie ma regulaminu tego ani też nie wiem jak wykorzystać te punkty.
Kojarzysz może ocb?
obracasz to w kasynie na gierkach
1xgry