>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przypomniał mi sie jak Jureczek w tamtym roku tez w Polsce w chalngerze nie pamietam czy to poznan był ustawił taki mecz z włochem Neapolitano tam był duzo grubszy wał bo Jano oddał mecz ze stanu 1:0 w setach i w druim prowadził juz 4:1 i przegrał pamietam jak dzis widziałem ze wtedy kurs na niego był 1.01 na pinnacle a na Neapolitano wachał sie koło 33-40 nawet momentami do 40

anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Tylko 64 tysięcy € dostałby Jurek gdyby jakimś cudem wygrał ten challenger także lepiej sprzedać. ;)

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jerzyk Juro Jureczek Jurunio:* forever with love;)

Ano Seven jakby wygrał to dostałby tyle w tysiacasch złotych i musiałby zaplacic podatek a tak za sprzedanie tego tylko meczu dostanie tyle samo bez ppodatku tylko w EURO i dodatkowo nie musi sie juz meczyc na tym słoncu tylko moze isc grac w CSa

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield
Tylko 64 tysięcy € dostałby Jurek gdyby jakimś cudem wygrał ten challenger także lepiej sprzedać. ;)

minus podatek, gaza dla agenta itp itd na BF postawi 10.000 euro i zgarnie o wiele wiecej niz za wygrany mecz

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
zamykać, czy juruś odrobi?
:grin: dziwny mecz, przy stanie 2:2 w 3 secie óni zawiesił ofertę, a później można było jeszcze ładować po @2,5 na Oliveira

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Działa Wam fortuna? Pod każdym zakładem live mam ten sam komunikat, ani jeden zakład nie jest dostępny do obstawienia, to tam normalne?
,, przyjmowanie zakładów zostało tymczasowo wstrzymane &quot; I tak od godziny.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stefan to zarobiłes po tej Martincowej i dzieki Jureczkowi;)) podziekuj na Twitterze

Status
Zamknięty.