>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Okej, jest perełka.

Czechy - USA @1.90 iforBet

Ostatni bet dzisiaj, to musi wejść. Czesi na razie wielkie G, ale zaraz mam nadzieję Milik się spasuje + joker pojedzie więc muszą wygrać. W tej chwili -3, ale Milik zaraz ogarnie sam sprawę. Ogólnie Czesi dzisiaj mega problemy sprzętowe.

Ta &quot;perelka&quot; jest z handicapem 0:2

K 29

kiczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Okej, jest perełka.

Ostatni bet dzisiaj, to musi wejść. Czesi na razie wielkie G, ale zaraz mam nadzieję Milik się spasuje + joker pojedzie więc muszą wygrać. W tej chwili -3, ale Milik zaraz ogarnie sam sprawę. Ogólnie Czesi dzisiaj mega problemy sprzętowe.

Kończ waść, wstydu oszczędź!
Topisz jak głupi.

Lalu85 czy jak mu tam, zakładał konta na babcie a teraz pewnie mu Uni nie chce wyplacic czytajac wiadomosci wczorajsze na logike. ????

lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
Okej, jest perełka.

gada ze perelka i sie zasugerowalem tym... po co ja gram takie cos na czym sie nie znam w ogole. artorro ????

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Milik jeździ dziś na motorze czy rowerze? Bo różnicy chyba żadnej by nie było.
Lepiej niech się już ten Wimbl zacznie ????

wp76 911

wp76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stefan, kurs na Macedonie 6, majsterszyk ;)

zegee 51

zegee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Panowie, czy jest ktos w stanie pomoc ogarnac konto na bet365/unibet ? Nie mam znajomych w UK lub w innych panstwah gdzie te strony sa &quot;legalne&quot; Prosze o wiadomosc prywatna, dzieki !

Status
Zamknięty.