Siemandero kuzyni!

@Luke, gratulacje. Temat sie rozwija dzieki Tobie.
Ja moze cos znajde z kosza to wrzuce.
P.S. apropo kosza, to polecam sie przyjzec meczowi Serbki vs Wegierki U20 w kosza. Ciekawe czy Serbki juz nagromadzily kasy za 3 poprzednie
ustawione mecze czy jednak beda brnely dalej

. Dla tych co sie nie interesuja...w 3 meczach byl taki sam scenariusz. Serbki mega faworytki bo sa lepsze poprostu, i 1sza kwarte gromia zwykle kazdego 30:10 lub cos kolo tego...od 2giej kwarty jest tzw "kontuzja mozgu" i przez druga i 3cia kwarte(cale 20 min gry) prawie nic nie wchodzi, dopiero w 4tej kwarcie probuja tuszowac ustawiony mecz robiac znowu ostrego runa zeby wygladalo ze przegraly ale ze byly blisko

. Jesli juz wygrywaja to mecz prawie na styk, takze jakiekolwiek handi na przeciwniczki wchodzi izi. Z typem warto sie wstrzymac na
live gdzie po 30:10, jest mega handi na przeciwniczki, ale jak ktos nie moze, tak jak ja, to ja gram handi w pre.
Tutaj Tak pisalem 3 dni temu.
Tutaja tak 2 dni temu.
Tutaj A tak pisal Jaimeq o meczu z Rosjankami.
Odrazu mowie ze zadnej pewki nie ma, ale takie scenariusze daja do myslenia, lub przemyslenia jesli ktos ma na mysli grac ten mecz. Byc moze dzisiaj Serbki zagraja mega super mecz bo tym razem sa jako niefaworytk takze kto wie. Na oddsportal rynek ostro idzie w Wegierki, a wiec Serbki to pewnie wezma i znowu zarobia

P.S. w Portoryko jakie "cuda". 4 mecze w playoffach i 4 dogrywki pod rzad, chociaz na mimute przed koncem Ponce wygrywalo 88:79 ???? (ale Arecibo w minute zrobilo 11:2 run). Gram Ponce wygra @ 2.06 w 5 Dimes. Beda dalej cudowac, bo jak Ponce wygra to bedzie 3:3 w serii i kasa na nastepny mecz finalowy i kolejna dogrywke

Dla tych co lookna w staty,to zobacza jak ladnie sie postarali z wynikami na te dogrywki, taki lamak w koszykowce mozna by powiedziec. 1szy mecz Dogrywka ze stanu 93:93...kolejny mecz 90:90...3ci mecz 93:93....a dzisiaj 90:90 ???? 93->90-93->90...hehe