nowikjr
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
za godzinę
New Orleans Pelicans @ 2.6

za godzinę
New Orleans Pelicans @ 2.6
Moze sie odwroci jeszcze
Ile to razy w nba takie straty odrabiali...
6ty dzien wimbledonu i znowu 3 niespodzianki tylko.Under 4 izi.Coraz mniej i mniej niespodzianek aczkolwiek na poniedzialek mam taka linie
ATP & WTA( ile niefaworytow wygra na 16 spotkan lacznie)
Over 4.5 @ 2.75
Under 4.5 @ 1.4
P.S. W Poniedzialek szykuje sie duzo "faworytow"ktorzy odpadna, ale linia wystawiona under 4.5 dla naiwnych po 1.4
Seria ATP&WTA: 3->3->???
Wszyscy Underowcy laczcie sie!Widzę, że znalazłem sojusznika underowca. Muszę się temu blizej przyjrzeć :razz:
Można byłoby założyć wspólny temat dla underowców i podawanie swoich wyselekcjonowanych typów ????
oooo dobry pomysl. Mozna zrobic w temacie statystyk. "Underowcy z wielu sportow" Jak ktos zainteresowany niech pisze na priv do mnie.Można byłoby założyć wspólny temat dla underowców i podawanie swoich wyselekcjonowanych typów ????
oooo dobry pomysl. Mozna zrobic w temacie statystyk. "Underowcy z wielu sportow" Jak ktos zainteresowany niech pisze na priv do mnie.
Pozniej mozna zrobic jakies turnieje cudawianki fight Underowcy vs Overowcy vs Handicaperowcy ????
mi jakoś zawsze bliżej do overu niż underu w piłce nożnej, bo nawet w tym doliczonym czasie zawsze jest nadzieja, że coś wpadnie, że bramkarz pójdzie na rzut rożny, a tak z underem czasem po pierwszej połowie już jesteśmy przegranymi ????