>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ale na jakiej niby zasadzie, Skrill nie jest tylko do wpłat/wypłat do firm bukmacherskich a także do korzystania choćby z zakupów online itp.
Dam ci przykład mam Skrill zweryfikowany na narodowość Niemcy to transakcja z tego Skrilla na mój drugi zweryfikowany adres Skrill na dane z Polski będzie blokowany bo jest to zagraniczny przelew i będzie brany pod uwagę jako wpłata z bukmachera??
Przelewy Skrill nie są szczegółowe że wpisujesz jakiś nr konta i wiadomo że taki przelew idzie z buka czy coś.. Tu mamy jedynie adres e-mail dostawcy.
więc pytanie co oni chcą blokować ?
Nie. Mają po prostu blokować przelewy z kont skrill buków które są w tym zasranym rejestrze zablokowanych domen zagranicznych buków. Tak samo zresztą jak ostatnio banki przestały akceptować zagraniczne przelewy z Bah

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
No a nie wystarczy zmiana domeny bukmacherów by móc korzystać z Skrill bo w zakazanych już nie ma domeny jak choćby dał bet at home?

T 417

trcdd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chinese Taipei Open (GPG) 2017, Debel
LEE J-H / Lee Y - YAO C L / Han Y P 2:0 @ 1,50

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Ale ja nadal nie wierzę w to by Skrill blokował takie przelewy. Narazie to bukmacherzy tylko wycofują Skrille i wg mnie czekają co zrobi Skrill bo ja narazie stanowiska samej firmy nie widzę. Skrill to nie portfel elektroniczny tylko do zakładów bukmacherskich i wg mnie oni nie mają prawa bawić się w takie działania..
Ale ja jestem szary Kowalski nie znam się choć na dobry rozum to sie kupy nie trzyma.

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli z takiego baha do kiedy wypłace na skrilla? Do 14 lipca 23.59?
Pasowałoby wiedzieć żeby nie zapomnieć

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
własnie ja bym grał vega po 2.25 teraz w Unibecie. CT dużo łatwiejsze jest na inferno

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
własnie ja bym grał vega po 2.25 teraz w Unibecie. CT dużo łatwiejsze jest na inferno

Ostatnio już nie tak łatwo w ct. Mapa się wyrównała a nawet lepiej idzie drużynom w tt.

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Ta mapa jest już dawno i nie sądzę,że TT jest łatwiejsza. Są gdzieś takie statystyki? Ktoś gdzieś kiedyś chyba zapodawał.

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Panowie są jakieś perełki z towarzyskich gdzie wysokie wyniki mogą paść?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Super dubel na 3 rundę kwalifikacji do Majora Kraków.

Znowu BO1, więc stawka niezbyt duża, ale fajnie wygląda.

Tyloo - Vega Squadron @1.65
BIG - Immortals @1.45

@2.39 iforBet

Obydwa mecze drużyn, które na ten moment mają stan 1-1, więc nawet przy przegranej żadna z nich jeszcze nie odpada. Chińczycy trochę słabo wg mnie na tych eliminacjach, ale wyciągnęli mecz z Renegades (a połówkę wygrali 12:3). Natomiast zdania nie zmieniam i uważam, że tutaj Tyloo będzie górą.

W drugim meczu Brazole biorą to na spokojnie, bo jest znacząca różnica między tymi zespołami a nazywa się kNg. Koleś jest piekielnie dobry ostatnio i jakoś nie widzi mi się tutaj przegrana takiego klasowego zespołu jak Immortals.

⛔

Jednak Tyloo dno umysłowe. Po lepszej stronie terrorystów jak dzieci we mgle. Pistole do przodu a później zjazd do bazy. Każda runda tak samo w plecy, szkoda gadać. ????

Ale typ na Immortals i tak super więc polecam choćby do jakiegoś dubla ;)

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
⛔

Jednak Tyloo dno umysłowe. Po lepszej stronie terrorystów jak dzieci we mgle. Pistole do przodu a później zjazd do bazy. Każda runda tak samo w plecy, szkoda gadać. ????

Ale typ na Immortals i tak super więc polecam choćby do jakiegoś dubla ;)

Nie no przecież Inferno nawet po remake jest nadal mapą bardzo stronniczą. Nie powiem,że jak Nuke no ale nadal jest przewaga po stronie CT.

Status
Zamknięty.