>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
zajebiście Kanadyjski oszukane przez sędziego. Masakra na 20:19 miało być a jest teraz 21:19... Sędzia 30 cm od akcji i nie widzi oczywistej piłki, co za skandal masakra.

maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
zajebiście Kanadyjski oszukane przez sędziego. Masakra na 20:19 miało być a jest teraz 21:19... Sędzia 30 cm od akcji i nie widzi oczywistej piłki, co za skandal masakra.

dokładnie o tym mówię ???? nie wiem co on widział :p

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
oglada ktoś kanadyjki , coś sobie nie radzą z tymi amatorkami z chorwacji

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla handi punktowego lepiej żeby przegrały tego seta, niż wygrały na przewagi.

maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
Chorwatki już wczoraj szalały ???? warto dla śmiechu na nich stawiać bo kursy wysokie, ale cóż to poziom niższy niż juniorski

K 60

kamilovski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-ham
Jak na ktoś możliwość grania różnych w meczu marsylii to polecam bo ładnie tłuką goście ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
nie musi za 3k tasiemke grac ale juz sie zaczyna w dol.Teraz sie zaczna na odwal typy z siatki, chociaz ma wspaniale typy z tenisa.
Łącznie na tej siatkówce jestem jakieś 400 zł do tyłu, grałem bo czułem że może wejść i niewiele brakowalo. Zabrakło głównie szczęścia. Ale i tak weekend na duży plus bo zawsze na live idzie coś zarobić

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla handi punktowego lepiej żeby przegrały tego seta, niż wygrały na przewagi.

Pobrałem od ciebie ten twój kupon i tez właśnie sobie o tym myślałem zeby lepiej przegrały ale od następnego juz jakieś konkretne handi zrobiły

K 60

kamilovski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-ham
Łącznie na tej siatkówce jestem jakieś 400 zł do tyłu, grałem bo czułem że może wejść i niewiele brakowalo. Zabrakło głównie szczęścia. Ale i tak weekend na duży plus bo zawsze na live idzie coś zarobić
Też masz coś takiego ze &quot; ten punkt za mało &quot; A byłbyś zarobiony?:cool:

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Astros 15:0 z Toronto, tydzień temu albo dwa z czerwonymi skarpetami z Bostonu, Blue Jays 1:15 chyba ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
polecam się przyjrzeć finałowi MŚ u19 w kosza, ja mam pograne + 12.5 Włochów, rano linia była + 11, teraz już + 13, jest wielka masówka na Kanadę, zapewne dlatego, że ograli USA w półfinale. Ja osobiście Włochów bym nie przekreślał, radzą sobie świetnie na tym turnieju, zwłaszcza w defensywie (jak to Włosi), tracą mało punktów, dzisiaj pewnie też zagrają bezpiecznie. Kanada miała wczoraj dzień konia, ale dzisiaj nie spodziewam się powtórki, gdyż dzisiejszy rywal nie gra otwartego kosza w szalonym tempie tak jak to robi USA. Możliwe, że gadam głupoty, gdyż nie jestem znawcą kosza. Jest to finał więc pełna spinka. Co myślicie?

⛔⛔⛔⛔⛔⛔ zachciało mi się kombinowania ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Też masz coś takiego ze &quot; ten punkt za mało &quot; A byłbyś zarobiony?:cool:
Wczoraj węgierki dwa sety łatwo wygrały w trzecim cały czas kilka pkt z przodu, miały 19:15 później 23:21 i dostały do 25 a w czwartym łatwa wygrana, na dodatek na sts ciężko jest zakład zamknąć. Ale co zrobic takie życie, jutro wimbledon i jedziemy dalej

K 60

kamilovski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-ham
Wczoraj węgierki dwa sety łatwo wygrały w trzecim cały czas kilka pkt z przodu, miały 19:15 później 23:21 i dostały do 25 a w czwartym łatwa wygrana, na dodatek na sts ciężko jest zakład zamknąć. Ale co zrobic takie życie, jutro wimbledon i jedziemy dalej

Jednym słowem &quot;życie &quot; ???? Ale do tego sportu musimy pamiętać. .. zimna głowa ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
nie musi za 3k tasiemke grac ale juz sie zaczyna w dol.Teraz sie zaczna na odwal typy z siatki, chociaz ma wspaniale typy z tenisa.

ATP pierwszy polski kołcz od bukmacherki ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dutra +6 Punkty
anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Jednym słowem &quot;życie &quot; ???? Ale do tego sportu musimy pamiętać. .. zimna głowa ????

Raczej zimną głowę trzeba mieć gdy kobiety grają w jakikolwiek sport. ???? Przecież w tenisie, siatkówce i koszykówce co chwile takie numery są.

pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad

Pewnie daleko nie pojedziemy, jedynie na centralnym.Jutro deszczowo w Londynie ma być

Status
Zamknięty.