>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam zostaje przy babeczkach, wbijam -3,5 Argentyna na trzeci set po @1,76 dość konkretnie, czutkę mam że tu będzie teraz mały pogrom

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie, czemu tak późno te najważniejsze mecze w LŚ są rozgrywane? W grupie i półfinały normalnie jakoś jechali

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Uff chorwatki ogarnęły seta a myślałem ze nie dadzą rady. Jeżeli chodzi o kasę to 6 tys juz na koncie bankowym. Nie lubię trzymać dużo kasy u buka.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
Właśnie, czemu tak późno te najważniejsze mecze w LŚ są rozgrywane? W grupie i półfinały normalnie jakoś jechali

Czy tylko mi się wydaje, że ta godzina faworyzuje gospodarzy?

K 60

kamilovski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-ham
Uff chorwatki ogarnęły seta a myślałem ze nie dadzą rady. Jeżeli chodzi o kasę to 6 tys juz na koncie bankowym. Nie lubię trzymać dużo kasy u buka.

Chcesz to Ci przetrzymać mogę jak Ci się nie mieści :razz:

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy tylko mi się wydaje, że ta godzina faworyzuje gospodarzy?

No coś w tym jest. Taka zmiana godziny na pewno nie sprzyja Francuzom. Pomijając już umiejętności, formę itd to jest to spory handicap dla gospodarzy. Handi -5,5 pkt na Brazylię wygląda ładnie

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@5567, Connecticut dzisiaj... ????
ano :]
Ta część jest już u organizatorów - Brazylia
Nie sądzę. FIVB podejmuje wszystkie decyzje. Nawet Bruno czytałem, że narzekał na tą godzinę. Jedyne co mi przychodzi do głowy w kwestii tej godziny, to lepsza pora jesli idzie o ogladalnosc w Stanach... W Brazylii i tak beda ogladac bez wzgledu na godzine...

Status
Zamknięty.