>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten typ z Chinami nie będzie taki zły wydaje mi się. Co prawda pre mam pograny Iran i under 4.5, więc jak Chiny wygrają tego seta to obydwa kupony do śmieci, ale oni serio dużo lepiej wyglądają. Przecież Iran nic nie bije na czysto w boisko, zazwyczaj coś tam obrona Chińska dotknie tej piłki, dużo nie brakuje. Są mega dobrzy w defensywie a Iran na kontrach dramat.
Jak dla mnie Chiny @2.75 iforBet

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co myślicie o takim ako:
Ferrer - Sugita, Sugita +1.5 seta @ 1.42
Radwańska - Davis Radwańska win @ 1.45
AKO: 2.06 Unibet

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jabeur, Djoko i Duque Marino pokończyli, został Halys. Dość się ta pogoda na wyspach uspokoiła.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Krejcikova zero wstydu. 3 rok zrzedu przegrywa w kwalach do wimbledonu. Tym razem przegra po kursie 1.20 smiech na sali.

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten typ z Chinami nie będzie taki zły wydaje mi się. Co prawda pre mam pograny Iran i under 4.5, więc jak Chiny wygrają tego seta to obydwa kupony do śmieci, ale oni serio dużo lepiej wyglądają. Przecież Iran nic nie bije na czysto w boisko, zazwyczaj coś tam obrona Chińska dotknie tej piłki, dużo nie brakuje. Są mega dobrzy w defensywie a Iran na kontrach dramat.

Ktory ten 3:1 dla Chin? ????
Jak widac nawet ta siatkowka to jeden wielki walek i podbitka kursow na tiebreak. Dlatego zostaje przy pilce a to tylko 4fun xD

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kuznetsvoa set, a wiec Mona musi ugrac 3 gemy zeby +3.5 weszlo.Po raz kolejny kuznetsova pierwszy mecz na trawie w 3 setowym pojedynku heh.(Staty 7:4)

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Nie wiem dlaczego tak mocno upatrywałeś faworyta w Iranie. Przecież rok temu Ci sami zawodnicy przegrali w finale Mistrzostw Azji właśnie z Chińczykami.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Krejcikova zero wstydu. 3 rok zrzedu przegrywa w kwalach do wimbledonu. Tym razem przegra po kursie 1.20 smiech na sali.

I to z kim, z jakąś juniorką notowaną na 670 miejscu, smiech na sali

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co myślicie o takim ako:
Ferrer - Sugita, Sugita +1.5 seta @ 1.42
Radwańska - Davis Radwańska win @ 1.45
AKO: 2.06 Unibet

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Tipsarevic- Seppi ktoś ogląda? Zamykać Tipsarevicia bo mi kończy kupon?

Status
Zamknięty.