Mi over 2,5 w całym meczu kończył grubasa, a na live jeszcze na korkach dorobilem, takze ten... :razz: Wczesniej Dimitrov i Zverev wygrali w bolach, wiec tu juz dobrze, ze bez emocji bylo :]
To elegancko, u mnie też dobry plus, Muller wygrał, Lopez wygrał, over 4,5 w Portugalii siadł, handi -2,5 nie pykło, a mogło być cudnie, ale nie można być pazernym :razz:
Amen.
Tyle co Lopez i Muller dali zarobić ostatnio to głowa mała. Jutro też jest dzień ????
Wrzuciłbyś choć raz coś tutaj, a nie tylko chwalisz się jaki to nie jesteś zarobiony...
Mi over 2,5 w całym meczu kończył grubasa, a na live jeszcze na korkach dorobilem, takze ten... :razz: Wczesniej Dimitrov i Zverev wygrali w bolach, wiec tu juz dobrze, ze bez emocji bylo :]
Ale po co wrzucać, skoro nawet jak podam cos, to i tak piszecie dalej, ze nic nie podaje? Skoro bez różnicy to szkoda mi klawiatury...
No i nie chwale się, chciałem tylko zaprzeczyć, ze forumek potopiony :]
To ja się przyznam po meczu, że zagrałem DW 4:2 dla Portugalii za 5 tysięcy.
Weź stary nie bądź śmieszny. Kolejny raz po fakcie piszesz ile to nie zarobiłeś, albo jaki to Ci grubas nie wszedł. Albo podawaj typy jak wszyscy i je rozliczaj jak wszyscy, albo zamilcz. Prawdopodobnie ściemniasz, ale nie to jest ważne. Ważne jest to, że z tego co kojarzę to tutaj mamy się wymieniać typami, a nie się przechwalać i wkuchwiać ludzi którym na przykład coś nie weszło. Rozumiem, że masz kompleksy, ale nie to jest miejsce aby je sobie zaspokajać.
A przyznawaj sie do czego Ci się podoba. Ja nie mam problemu z tym co ludzie tu wypisują, a do mnie zaraz stado hien sie rzuca :grin:
Będę pisał co mi się podoba, będę dawal typy lub nie dawal, nikt mi nie będzie pisał czy mam zamilczeć itd., tak jak i ja nikomu nie rozkazuje![]()
Ja siedzę w tym biznesie od bardzo dawna i nie pobieram od nikogo z forum typów, jestem zdany tylko i wyłącznie na siebie i dobrze mi z tym. Siedzę tutaj tylko dlatego, ze lubie w trakcie spotkań poczytać co inni sadza na temat danego spotkania i ewentualnie powymieniać kulturalnie poglądy. Żadne reputki itd. mnie naprawde nie interesują. Mam swoje lata i nawet take cos jest dla mnie zabawne. Mam nadzieje, ze zrozumiałeś co napisałem. Pozdrawiam i życzę samych plusikow.![]()
Czerwono i niestetyCabintelly 1x kurs 1,7
Na 8 domowych spotkań przegrali tylko 2. Przeciwnicy Wexford na 8 wyjazdów 1 remis i 7 porażek. Dla odważnych wygrana gospodarzy
Luzik, fajnie, że ktoś korzysta i zarabia, bo gramy w jednej drużynie ????W.sumie to ty też dałeś, dzięki!![]()