>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Hmm, nie wiem czy sa jakies &quot;najnowsze&quot; przepisy, ale tutaj to aż śmieszne, ze za takie cos nie dal kartki. Nawet jak puścił grę, bo Kameruńczyk utrzymal sie na nogach, to i tak powinien mu wlepić kartkę po zakończeniu akcji.

No tak dla mnie to też oczywistość. Ale może skoro wszedł w życie ten przepis, że jeśli karny to nie ma czerwonej (chyba, że sam faul był na czerwoną), to może i weszło coś w stylu &quot;jeśli faul taktyczny, ale zawodnik grał dalej i akcja puszczona to nie ma kartki&quot;. Szczerze mówiąc nie wiem, ale trochę tak to wygląda.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
hehe,a moze orientuje sie ktos czy w tych meczach co byly do tej pory wykorzystywany byl var?

W meczu Chile - Kamerun. Chile zdobyło prawidłowego gola i sędziowie=Var uznali że był spalony. Kontrowersyjna sytuacja ogólnie.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak dla mnie to też oczywistość. Ale może skoro wszedł w życie ten przepis, że jeśli karny to nie ma czerwonej (chyba, że sam faul był na czerwoną), to może i weszło coś w stylu &quot;jeśli faul taktyczny, ale zawodnik grał dalej i akcja puszczona to nie ma kartki&quot;. Szczerze mówiąc nie wiem, ale trochę tak to wygląda.

Ja tam widziałem wielokrotnie jak sędzia puszcza grę, ale gdy widzi, ze z akcji nic nie będzie, to zatrzymuje grę i wraca do miejsca faulu i jest rzut wolny. Tutaj stwierdził, ze rzut rożny będzie lepszy chyba, ale po mojemu i tak katka się należała.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zverev @4.50 iforBet
Na razie nie widać różnicy klas, nawet swoje podanie wg mnie pewniejsze ma na razie Niemiec. Ja próbuję ????

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz koleś dostaje buta na brzuch i zwija się z bólu na murawie, a sędzia sobie podchodzi i spokojniutko daje rzut wolny :grin:

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ech i Brytyjczyk opadł z sił...można było wywnioskować po posturze. Mój błąd.
Federer wygląda jakby mu zależało? Bo kusi powoli zverev z handicapem.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ech i Brytyjczyk opadł z sił...można było wywnioskować po posturze. Mój błąd.

Federer wygląda jakby mu zależało? Bo kusi powoli zverev z handicapem.

Zverev się go boi, Fedex słabo wygląda.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
nie przypominam sobie żeby federer w halle kiedyś wyglądał jakby mu nie zależało

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe po czym widać, że Fedowi nie zależy ???? psycholodzy

Status
Zamknięty.