>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
klook 366

klook

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Meksyk 2gim składem, póki co nic nie grają.
Dzisiaj dzień cudów Thiem dostaje 0:2 Włosi 1:3 to teraz meksyki w plecy a zaraz potem niemaszki i można zwijać interes.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield
Bardzo dobrze tak Meksykowi, co oni myśleli że kim są ?? Okazali całkowity brak szacunku Nowej Zelandii, oby tak Kiwi ich ograło 3 ???? ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Osorio przesadził z niedocenianiem NZ i został ukarany, może wymienić jeszcze 2 zawodników i to dalej będzie lekko wakacyjny skład Meksyku ????

smarkinfl 39

smarkinfl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widac ze meksykancy bez towaru guzmana nie ogarniaja i jakies kiwi im strzelaja
niezle buki zbaitowali ludzi na o2.5 meksyku XDD

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo dobrze tak Meksykowi, co oni myśleli że kim są ?? Okazali całkowity brak szacunku Nowej Zelandii, oby tak Kiwi ich ograło 3
Dokladnie. Troche szacunku by im sie przydalo, wliczajac rowniez scenke w ktorej trener Meksykanow z pyskiem wybiega do trenera NZ by go pouczac i szkolic...totalny brak szacunku ze strony Meksykanow

kyyba 43

kyyba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nowa zel be remisu pograne warto chyba nie? kurs 1,8

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
No właśnie nie wiem, w ITFach robi robotę
Od ponad roku to on w itfach grywa sporadycznie bo to nie jego poziom. Wiec dla ludzi interesujących i się tenisem to nie powinien być żaden z no name. Ja dowiedziałem się o nim w marcu 2016 gdy grałem go w meczu z Olivo. W sumie pierwszy raz go wtedy oglądałem Od tamtej pory śledzę jego grę.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Drogi Gościu,
ze względów prawnych strona internetowa bet-at-home.com jest niedostępna dla graczy posiadających adres zamieszkania w tym regionie. Jeśli masz pytania dotyczące naszego serwisu, prosimy o przesłanie wiadomości na adres service.pl@bet-at-home.com . Przepraszamy za niedogodności.
No to Bah też poleciał.

Status
Zamknięty.