>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
C 50

chivens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
panowie, mieliscie problem z weryfikacja w Dafabet przy wyplacie? Mam tam ok. 4k do wyplacenia, ale przy weryfikacji &quot;okazalo sie&quot;, ze na podstawie tych skanow nie sa w stanie zakonczyc weryfikacji pozytywnie, odsylam im codziennie inne zdjecia, na ktorych widac wszystko i dalej nic, ciagnie sie to ponad tydzien i boje sie, ze zablokuja mi w koncu konto i nigdy nie ujrze moich pieniedzy

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozostał jeszcze Mahut, jak Murray poleci to on bierze Queens.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
thompson 2 set @4.5
Goscia generalnie juz nie ma w turnieju bo odpadl w kwalach ???? Ale co to takiego pokonac murray na jego ulubionej nawierzchni

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prędzej felek chociaż kondycyjnie pewnie siądzie

Fajnie dziś pograł, jest jeszcze Dimitrov, Muller, paru absztyfikantów się znajdzie, ja tam jednak trzymam za Nicolasa.

C 50

chivens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
panowie, mieliscie problem z weryfikacja w Dafabet przy wyplacie? Mam tam ok. 4k do wyplacenia, ale przy weryfikacji &quot;okazalo sie&quot;, ze na podstawie tych skanow nie sa w stanie zakonczyc weryfikacji pozytywnie, odsylam im codziennie inne zdjecia, na ktorych widac wszystko i dalej nic, ciagnie sie to ponad tydzien i boje sie, ze zablokuja mi w koncu konto i nigdy nie ujrze moich pieniedzy

podbijam, ktos cos?

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
thompson 2 set @4.5

Goscia generalnie juz nie ma w turnieju bo odpadl w kwalach ???? Ale co to takiego pokonac murray na jego ulubionej nawierzchni

✅

????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Warto dzisiaj w Trento wchodzić. 2:3, ale swój parkiet.
Parkiet swój, grają lepiej,ale widać już zmęczenie niestety.
W ostatnim meczu w 4 kwarcie nie istnieli,a mieli 10pkt przewagi. Sutton też gra z kontuzją. Pewnie wygrają,ale słaby ten kurs.
Całe play offy grają w 6- 7 zawodnikow

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ktos mowil , ze powstalo jakies nowe forum i tam wszyscy poszli ? jak sie nazywa ? ????

Status
Zamknięty.