>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ma ktoś przemyślenia na temat meczu Realu z Valencją w finale ACB? Kusi kurs na Real ponad 1,8 ale łatwo nie będą mieli, over tez może być ciężki do zrobienia mimo,że Real z nimi zawsze dużo rzucał a undera raczej nie gram jak mecz oglądam bo psuje przyjemność oglądania.Tak na siłę coś chce wymyślić bo mecz w tv i szykuje się dobre widowisko.Tak się jeszcze nad overem 82,5 Realu zastanawiam.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
Ma ktoś przemyślenia na temat meczu Realu z Valencją w finale ACB? Kusi kurs na Real ponad 1,8 ale łatwo nie będą mieli, over tez może być ciężki do zrobienia mimo,że Real z nimi zawsze dużo rzucał a undera raczej nie gram jak mecz oglądam bo psuje przyjemność oglądania.Tak na siłę coś chce wymyślić bo mecz w tv i szykuje się dobre widowisko.
ja gram Real, jeden mecz w Valencii muszą wziąć, jak dla mnie to skończy się 4:1

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktoś przemyślenia na temat meczu Realu z Valencją w finale ACB? Kusi kurs na Real ponad 1,8 ale łatwo nie będą mieli, over tez może być ciężki do zrobienia mimo,że Real z nimi zawsze dużo rzucał a undera raczej nie gram jak mecz oglądam bo psuje przyjemność oglądania.Tak na siłę coś chce wymyślić bo mecz w tv i szykuje się dobre widowisko.Tak się jeszcze nad overem 82,5 Realu zastanawiam.

Over Llulla?

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
ja gram Real, jeden mecz w Valencii muszą wziąć, jak dla mnie to skończy się 4:1
Chyba to dobry pomysł, najwyżej progresją zagrać jak dziś nie wygrają. Gdybym miał możliwość to bym zagrał over Llulla bo pewnie dziś podrażniony będzie szalał.

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grigelis srać poszedł w przerwie między setami i wybił czekoladkę z rytmu... :/

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Over 164.5 @2.00 w STS ciekawie wygląda ale jak to widzicie panowie? Mówię o meczu Realu z Valencia oczywiście.

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To może lepiej poczekać na live na moment kiedy będą pudłować o ile taki będzie ????

Status
Zamknięty.