>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Halep ⛔
W sumie proste. Wygrywa w WTA ta, która mocniejsze młotki wali. Siła i tylko siła.
Halep jak Radwanska wygladała.

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ostapenko 2.33 biore

Halep przy 3:0 i break poincie to już myślała, że po meczu a tu nagle odrodzenie. Coraz lepiej Ostapenko a Halep już nie dobiega do każdej piłki jak sarenka. Może sie udać Łotyszce!

✅✅

Przepiękny mecz ze strony Łotyszki! Zawsze gra się do końca! Ofensywny tenis, szacunek ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Tak jak pisałem przed turniejem że szlema może wygrac ok. 20 zawodniczek z pierwszej 50 bo nie ma zdecydowanego faworyta ale że Ostapenko to chyba nikt nie wierzył nawet ona sama. Mogła już polecic w pierwszej rundzie, ale wielkie brawa

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Panowie jedno można być pewnym ???? Jutro Nadal to lokata ???? ???? ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
To zwycięstwo tylko pokazuje jak niewiele wystarczy by wygrać tak wielki turniej w tenisie kobiecym. Jeden schemat i jak wchodzi to wygrana jak nie to innym razem.

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu kobiecy tenis to dno? Bo wygrała ta co nie jest pussy?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rafaelinho +4 Punkty (dokładnie! Halep pussy dziś maks :D)
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja napisze krótko jak zobaczyłem kogo pograł znany użytkownik tego forum :] to już wiedziałem że halep nie ma prawa tego wygrać. może to śmieszne ale gościu topi wszystko co postawi. i taka moja prośba do niego o zaprzestanie podawania typów na tym forum bo to już przestaje być śmieszne

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
No grałem.
Ale jest to nieobliczalny sport na maksa jak np.ekstraklasa.
Poziom tego tenisa jest żenujący. Dziewczyna, która wali wszystko na siłę jak amatorzy wejdzie/nie wejdzie wygrywa French Open. To jedno. Druga sprawa, kobiecy tenis popsuł się niedawno. Kiedyś to bylo nawet fajne do oglądania. Plus to jak mawia komentator Eurosportu, kobiety wymuszają teraz niemalże każda stęki, wyciąga i to nie jest naturalne. To nie jest jak u mężczyzn w 5 secie że zmęczenia...
Ogólnie popsuł się tenis kobiecy

Status
Zamknięty.