>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5 sek zostało piłke wybije jakiś z Meralco które prowadzi 89-88 pod nogi Smitha z TNT, przejmuje ją Castro który jest faulowany i ma 2 ft(10/12 w tym meczu) rzuca 1/2 i mamy OT.

Te rzuty wolne to faktycznie jak na podworku ;)

ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze Rudy wygra ten mecz i zamknie mordy szczekaczom, tego Wam zycze ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze Rudy wygra ten mecz i zamknie mordy szczekaczom, tego Wam zycze ????

nie wiem jak u Ciebie i w Twoim otoczeniu, ale u mnie to mordę ma tylko mój pies

Nie pozdrawiam

nezus 73

nezus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co ten Stasiek.. Jakby był głową w chmurach. Takie proste błędy i złe decyzje czasem robi..

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co ten Stasiek.. Jakby był głową w chmurach. Takie proste błędy i złe decyzje czasem robi..

Chłop gra na 70% możliwości, jak włączył drugi bieg to zrobił 6-0, a ludzie tutaj próbują nie wiadomo czego.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

z takim ultradefensywnym grajkiem jak Szkot to trzeba się nieźle namęczyć, żeby skończyć wymianę, to oczywiste że Stasiek musi dużo ryzykować, a wtedy pojawiają się błędy

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja zagralem na Staszka i nikomu nie ubliżam z tego powodu, forum jest po to zeby wymieniac sie typami i sugestiami, nawet w konstruktywny sposób udowadniać drugiemu userowi dlaczego mój typ a noe Twój. Ale w kulturalny sposób. Ps dzieki Tomek za typ ;)

ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety ale chyba defensywna postawa Szkota mu sie oplaci, Wawrinka wyglada gorzej kondycyjnie na ten moment i raczej Murray to wykorzysta

Status
Zamknięty.