>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na moje oko marne szanse. Urugwaj konkretniejszy dzisiaj, Wenezuela zupelnie nic nie gra. Tak czy siek moim zdaniem 0:0 FT bedzie ????
Moim zdaniem w pierwszej części to Wenezuela przeważała, ale teraz zdecydowanie grę prowadzi Urugwaj :p Teraz to mam nadzieję, że Wenezuela dociągnie remis do końca połowy.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kim/Noh 1,75 mecz 1xbet ostatni typ na dzis chyba bo coś słabo idzie
✅ haha dobry handel w Korei ???? wygrali meczowego taja z 6-9 --&gt; 11-9 :!: ???? i tak są lamusami za 2 set :razz:

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem w pierwszej części to Wenezuela przeważała, ale teraz zdecydowanie grę prowadzi Urugwaj :p Teraz to mam nadzieję, że Wenezuela dociągnie remis do końca połowy.
Lepiej wyszli z blokow, ale ogolnie to mega slaby mecz. Masa chaosu i zero czystych sytuacji. Tez przed meczem myslalem, ze Wenezuela to moze wziasc ale teraz widze, ze to nie jest ich dzien.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kicker sandgren 1 panowie to lokata dnia dzis..hardkortowiec z usa na ziemi w prosciejowie bez szans imo...kicker na ziemi i w tym sezonie zyciowka dla mnie 2 0

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
kicker sandgren 1 panowie to lokata dnia dzis..hardkortowiec z usa na ziemi w prosciejowie bez szans imo...kicker na ziemi i w tym sezonie zyciowka dla mnie 2 0

Lokata może nie, ale na tak defensywnego gracza jak Sandgren to grube Value ????

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@rafcio_100 widziales karnego? Slusznie przyznany czy nie? Bo akurat wyszedlem i nie widzialem ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam nadzieję, że ten Surbiton ruszy teraz oraz mam nadzieję, że Bemelmans nie zawiedzie, skoro tyle mi kazał na mecz czekać

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest jakaś transmisja z tego Chellka? na Sportzonie tego nie ma

Status
Zamknięty.