>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ut

Nie wiedziałem że już grają. Nie gram siatki poza tym sporo kasy pomrożonej przez RG

Staram się sugerować przede wszystkim, tego co dyktuje boisko, a nie mecze i mecze, bo na logikę to nie wyjdziesz na plus.

To paczaj na pogodę, nienawidzę mrozić kasy i jeszcze na tenisie, bo po przerwie różne cuda się zdarzają. Francuzy na imigrantów mają, a na zadaszone korty ich nie stać.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Staram się sugerować przede wszystkim, tego co dyktuje boisko, a nie mecze i mecze, bo na logikę to nie wyjdziesz na plus.

To paczaj na pogodę, nienawidzę mrozić kasy i jeszcze na tenisie, bo po przerwie różne cuda się zdarzają. Francuzy na imigrantów mają, a na zadaszone korty ich nie stać.

Patrzyłem. Wczoraj miało od południa padać, a cały dzień przetrzymało. Dzisiaj podobnie a dopiero teraz zaczęło. Może jeszcze wznowią

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lamey +6 Punkty (Nie wiem jak Ty to robisz, ale szacunek! Chyba najlepszy typer na forum obecnie! Gratuluje i wszystkiego dobrego! Pozdrawiam!)
cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlatego stawiałem pre
P.S Łęczna też by wczoraj siadła gdyby nie te race na boisku
Wczoraj Arka, Dziś ŁKS, może jescze Radomiak

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie wałem Rizespor1 - 0 Alanyaspor karny w doliczonym czasie 1 połowy. Alany 16 strzałów a Rize 3

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica

&quot;Nie mają piniedzy na dachy....&quot; parsknelem ze śmiechu.. A po drugie pieniądze są na wszystko, a nie tylko na imigrantów, akcja z przybyszami z Afryki ma drugie dno, zapewne ciężko coś załapać o czym nie mówią w &quot;prawdziwej tv&quot;

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kibic jakiś wściekły na meczu Bursasporu prawie marynarke porwał:grin:

Status
Zamknięty.