Panowie, podejrzewam, że niektórzy z Was się interesują polityką. Nie widzicie value w kursie 25.00, że AfD wygra wybory w Niemczech? Mimo sondaży i nagonki medialnej to jest sytuacja podobna jak w przypadku Trumpa.
A można z handi atakować? :grin:
Panowie, podejrzewam, że niektórzy z Was się interesują polityką. Nie widzicie value w kursie 25.00, że AfD wygra wybory w Niemczech? Mimo sondaży i nagonki medialnej to jest sytuacja podobna jak w przypadku Trumpa.
A można z handi atakować? :grin:
Może i jest value, ale afd potrzebowały by jakiejś karty przetargowej (tak jak trump miał zarzuty FBI wobec Clintonowej, przy czym to są wybory parlamentarne, a nie prezydenckie), przede wszystkim wyrownanej kampanii wyborczej i "propagandy" na co nie ma szans.Panowie, podejrzewam, że niektórzy z Was się interesują polityką. Nie widzicie value w kursie 25.00, że AfD wygra wybory w Niemczech? Mimo sondaży i nagonki medialnej to jest sytuacja podobna jak w przypadku Trumpa.
Może i jest value, ale afd potrzebowały by jakiejś karty przetargowej (tak jak trump miał zarzuty FBI wobec Clintona, przy czym to są wybory parlamentarne, a nie prezydenckie), przede wszystkim wyrownanej kampanii wyborczej i "propagandy" na co nie ma szans.
Nie znam sie na koszu, ale rano dostałem info że Tajpaj dzis wygra to pogralem czysty win @7 i handi +14 @1.9
bukmacher>pilka nozna i masz na pierwszej stronie. nie wiem z czym masz problem ????może ktoś znaleźć na Unibet mecz szwedzkiej ligi Orebro-Boo ? odkąd zmienili styl strony to jest jakiś dramat..
No szkoda. Japonia gra pierwszym składem,reszta ekip juniorami i takie jaja. Mieli ich już na 4 pkt,to teraz,run 14:0....Nie znam sie na koszu, ale rano dostałem info że Tajpaj dzis wygra to pogralem czysty win @7 i handi +14 @1.9
Sorki, ze wcześniej nie napisałem zeby lapac handi na Tajpej. Nie mialem jak
Teraz jest linia 175 to pobieram
za kazdym razem pokazuje że nie ma takiego meczu to nie wiemA na górze masz wyszukiwarkę