>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
no właśnie myślę i dlatego uważam, że ten mecz jest mocno podejrzany i staram się zwrócić uwagę na to, pozostałych forumowiczów, żeby nikt raczej za grubo w to nie ładował

Za późno ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Przecież ty oczekiwałes odpowiedzi, a teraz piszesz że właśnie Ci chodzi o to co ja napisałem, mózg Ci odparowal... Możesz co najwyżej spamowac jakieś kacapoly, a nie ostrzegać..

Jedna wielka zenada...straciłem tylko czas Ci odpisujac! Ale może sam zagram dzięki temu na Martic

Mimo to Pozdrawiam

Widzę ze forma wróciła ;)

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WROCLAW
Anderson prawie przelamal Edmunda 40-0 przy podaniu Edmunda i niestety Edmund jest mocny psychicznie

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież ty oczekiwałes odpowiedzi, a teraz piszesz że właśnie Ci chodzi o to co ja napisałem, mózg Ci odparowal... Możesz co najwyżej spamowac jakieś kacapoly, a nie ostrzegać..
Jedna wielka zenada...straciłem tylko czas Ci odpisujac! Ale może sam zagram dzięki temu na Martic
Mimo to Pozdrawiam
jednym z największych minusów internetu jest to, że takie ciecie jak Ty mają do Niego dostęp, ciekawsza rozmowa to by była już z tym chomikiem co masz na zdjęciu

midq 677

midq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moglby ten anderson sie zaciac w koncu

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
jednym z największych minusów internetu jest to, że takie ciecie jak Ty mają do Niego dostęp, ciekawsza rozmowa to by była już z tym chomikiem co masz na zdjęciu

Spokojnie, nic do Ciebie nie mam, jak przenośnie potraktowales poważnie to przepraszam Cie, życzę powodzenia i miłego dnia!

Adik1992 tak samo, miłego weekendu l

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
p1otr +1 Punkty
pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ŁKS blisko wygranej.

Ostatnio przyznane punkty reputacji: