>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Switolina @ 2.0 WH

Jak pisałem wyżej, dla mnie ona wciąż faworytką meczu jest, więc po takim kursie biorę.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tym co nie myślą, to na pewno.

ja się przyznaję, że wczoraj za drobne pograłem na Sevastową, ale za drobne bo kursy mi śmierdziały, a o tej Martic wiem niewiele. Natomiast po tym co wczoraj pokazała to w życiu bym dzisiaj przeciwko Niej nie zagrał

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Martic tylko na chwile od garow odeszla z pomyslem &quot;a zagram sobie w paryzu&quot;. I juz ponad tydzien te gary stoja :d

arass1 1,7K

arass1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Svitolina od początku 2 seta sprawdza wytrzymałość siatki :grin:

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
ale naprawde WTA to jest komedia ze kobieta która gra po itf nagle jedzie kazdego na wielkim szlemie

to nie jest tak do końca, bo to jest zawodniczka, która wraca po kontuzji. Ona była w TOP 50, gdyby nie kontuzja mogłaby być jeszcze wyżej. Była już w 4 rundzie RG, była w 3 rundzie Wimbla. Grała w finale turnieju WTA.

Oczywiście jeśli ogra Switolinę to będą to jaja, bo Ukrainka obecnie to ścisły TOP w damskich rozgrywkach.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Najbardziej to śmieszą mnie te dyskusje z sędziami o dany ślad. Kto grał kiedykolwiek na mączce to wie, że tam jest sytuacja oczywiste. Jak zmieścisz między ślad a linię choćby zapałkę to piłka jest autowa, jeśli nie - piłka jest dobra.

Status
Zamknięty.