>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
MŚ U-21 - Siatkówka

USA - Włochy over 3.5s @1.70 ⛔
Turcja - Ukraina over 3.5s @1.40
Kuba - Iran over 3.5s @1.65

@3.92 iforBet

Młode Jankesy do tej pory bilans 0-9. Generalnie żadni z nich faworyci nie byli i zaskoczenia brakiem awansu nie ma, ale mimo wszystko, nie wygrać seta w grupie z Rosją, Kubą i Turcją to jednak trochę przesada. Było blisko kilka razy, ale jednak. I uważam, że dzisiaj to się zmieni. Włosi najpierw bęcki od Persów, później trochę postraszyli Argentynę i wygrali z Ukrainą 3:2, ale żadne z nich orły i dzisiaj pewnie wygrają, ale nie 3:0. Oglądałem ich dwa ostatnie mecze i zdarzają im się przestoje. Oby dzisiaj też.

W tym meczu nie widzę innej opcji jak więcej niż 3 sety. Szukałem czegoś innego, patrzyłem na handicap ale ten over pasuje mi dużo bardziej. Ukraińcy jednak trochę słabo, oczekiwania były większe i walka o miejsca 9-12 to na pewno nie szczyt ich możliwości. 0:3 od Argentyny a później ostra jazda bez trzymanki z Iranem i Włochami. Turcy z kolei w pierwszym meczu mocno zaskoczyli, 3:0 z USA robi wrażenie bez względu na to w jakiej formie chłopaki zza oceanu przylecieli do Czech. Jedni i drudzy mają momenty gdzie grają na wysokim poziomie ale też często zdarzają im się przestoje. Jak nic 4 albo 5 setów.

Tego meczu najbardziej się obawiam. Iran mocny, Kuba niby też. Iran bierze ten mecz wg mnie, natomiast kurs 1.22 do tego tripla mnie nie satysfakcjonuje. Dlaczego? Ano dlatego, że trzeba pamiętać, czym dla Kubańczyków są takie MŚ. Szansa na złapanie jakiegoś fajnego kontraktu w Europie i ucieczka od siebie z kraju. Może umiejętnościami do Persów nie doskoczą, ale serducho chłopaki zostawią na pewno - pytanie czy starczy na wygranie choćby jednego seta. Liczę, że tak.

Start o 12:30

⛔

A jednak Jankesi o klasę gorsi nawet od Włochów. Masa błędów własnych, bardzo słabe przyjęcie. Rozgrywający też kilka błędów indywidualnych. Ale potencjał w tym typie był, szkoda. 2 sety do 23..

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
slawomir-151775 +1 Punkty (dzieki za Turcja - Ukraina, skorzystałem sobie do innego dubelka :D)
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Ta siatka u21 jest lepsza niż Filipiny, Pierwszy set pogrom do 13 a dwa następne w plecy. Ciekawe, jak się skończy...

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wygramy z Chinami, nie mam co do tego wątpliwości.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
betrayal +3 Punkty
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale teraz Kmilek miał okazję, szkoda że nie zaryzykował tylko grał tak bezpiecznie

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Tyle z undera Atp ...mogłem brać ten Over 160.
E: zatrzymali się,może Ci wejdzie.

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hong kong overek jak nic pieknie jeszcze 167,5 podbijam bo czuje 50 pktow w 4 kwarcie lekko z faulami

Status
Zamknięty.