>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na jutro z kwali dubel Potapova i Jabeur, ako: @1,91, analiza w dziale.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marcysko +4 Punkty
marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pezio podobają mi się Twoje przemyślenia i typy na dłuższym dystansie obserwacji. A co powiesz o Lumsden jutro? Moim zdaniem powalczy.

C 50

chivens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Dalej nie mogę przeboleć Ilkela. Myślicie, że maczał palce aby niewykorzystać 5 piłek meczowych? Proste błędy...

no nie wiem, backhand safwata na 6:6 byl bardzo ryzykowny, plaski i szybki, bylo jakies 80% szans (biorac pod uwage jego umiejetnosci) na siatke wiec gdyby ilkel chcial ustawic nie gralby tak ryzykownie ????

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no nie wiem, backhand safwata na 6:6 byl bardzo ryzykowny, plaski i szybki, bylo jakies 80% szans (biorac pod uwage jego umiejetnosci) na siatke wiec gdyby ilkel chcial ustawic nie gralby tak ryzykownie ????

Taaa ja oglądałem całego taja.. Jeszcze kusiło żeby skontrować na Safwata :p

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kozlov da rade z Novikovem jutro w kwalifikacjach Wimbledonu ? ????

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pezio podobają mi się Twoje przemyślenia i typy na dłuższym dystansie obserwacji. A co powiesz o Lumsden jutro? Moim zdaniem powalczy.

Dzięki, miło czytać :spokodfhgfh: Co do Lumsden - lekkie value, bo Krejcikova na trawie 0/3, woli zdecydowanie clay a Brytyjka u siebie, w hali radzi sobie bardzo dobrze, powalczy.

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie tak dawno oglądałem Lumsden i mi zaimponowała. W takich meczach dość często są dwa scenariusze. Albo walczy i coś tam ugrywa, albo jeden gem w meczu..

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie tak dawno oglądałem Lumsden i mi zaimponowała. W takich meczach dość często są dwa scenariusze. Albo walczy i coś tam ugrywa, albo jeden gem w meczu..

Racja, ale jej styl pasuje na trawę więc pre jakieś handi lub over całkiem uzasadnione.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Taaa ja oglądałem całego taja.. Jeszcze kusiło żeby skontrować na Safwata :p

Też oglądałem i stawiałem na Safwata niestety długo przed tb. Przy 6:2 widziałem bodajże kurs coś koło 8. Jeśli myślicie coś o wałku, to nie polecam, nic tam nie było. Dwa suber forhendy od Safwata, jedna w siate od Turka, coś jeszcze i zrobiło się wyrównanie. Co nie zmienia faktu, że mentalnie Turek już mógł być po meczu, aczkolwiek przy tych akcjach nie było jakoś tego specjalnie widać. Może jedynie zaczął mniej ryzykować.

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też kiedyś miałem w taju 6:1 a skończyło się na 9:7 więc też nie chce na siłę się doszukiwać wałków. Natomiast ja na jutro polecam Lumsden. Do grania jak najbardziej! ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemandero nocnym graczom. Zaczynamy nocna sesje grania ???? . Ze tak zapytam: Jak tam tenis?tasmy weszly?:p bo u mnie zwrot Bouchard.

Status
Zamknięty.