>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
W Nocy mozna bylo fajnie zarobic na Argentynskiej lidze. Zaczynajac od Lanus , konczac na Estudiantes. Szkoda ze bylem juz troche zryzygnowany i dalem sobie spokoj. No ale wiadomo nic na sile.
Polska koncertowo rozjechana przez Anglie.
Z tenisa na pewno Kachahanov.
Nie wiem co mam myslec o Dimitrovie szczerze mowiac.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Z tenisa na pewno Kachahanov.
Nie wiem co mam myslec o Dimitrovie szczerze mowiac.

Dwóch Rosjanów na korcie, kurs niski. No bet dla mnie, bo Rublev nie gra źle.
Dimitrow lubi zaskoczyć na minus...

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Ten Luke podał pare dni temu w nocy typka, typ nie wszedl to edytowal posta i wykasował typka (myślał, ze jest na tyle późno, ze nikt nie zauważy). Kilka osób zwrocilo mu uwagę, to im jakos chamsko odpisał jeszcze, innych wpisów udal, ze nie widzi, a teraz widzę, ze dalej podaje typki i ludzie mu reputki podbijają ????

Tracę wiarę w naród.

Olać typa i jego typy.

Z reputkami jest dziwna sprawa. Czesem podam typ po kursie powyżej dwa i zero reputy, innym razem coś zaspamuję i reputa wpada, także tego ;)

Zobaczymy jak Muller i Lopez dziś zagrają, mocno na nich liczę ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Trzeba wysyłać potwierdzenie usunięcia?

Nie, oni sami to sprawdzają.
A jak ludzie to pograją za 10 tysi w sumie i utopią to dostajesz bonus 15zł, ale musi być koniecznie usunięte, tak to działa.

Secik Haase mi się widzi, a może nawet win.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Co sądzicie o tym meczu Rubleva z Kachankovem ? Rublev bardzo dobrze wygląda w tym turnieju, ale nie wiem jak drugi...Gra ktoś to spotkanie ?

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
? O co chodzi.

Ten Luke podał pare dni temu w nocy typka, typ nie wszedl to edytowal posta i wykasował typka (myślał, ze jest na tyle późno, ze nikt nie zauważy). Kilka osób zwrocilo mu uwagę, to im jakos chamsko odpisał jeszcze, innych wpisów udal, ze nie widzi, a teraz widzę, ze dalej podaje typki i ludzie mu reputki podbijają ????

Tracę wiarę w naród.

Polska na kolanach

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔

Cała drużyna oprócz Wrąbla padaka wczoraj.

Fizycznie juz nie dawali rady.

Co do Rubleva, to oglądałem wczoraj caly mecz jego z Youzhnym. W 1 i 3 secie zagral świetnie. W 2 secie slabiej, nawet się zacząłem zastanawiać czy jakis handelek będzie, bo pierwszego wygral 6-0, ale chyba dal po prostu starszemu troche pograć. Wiadomo, dzis inny mecz, nowy dzień, może zagrać slabiej, tym bardziej, ze to młodzian jeszcze, ale po @1,4 granie tego Chaczanowa bez sensu dla mnie.

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co sądzicie o tym meczu Rubleva z Kachankovem ? Rublev bardzo dobrze wygląda w tym turnieju, ale nie wiem jak drugi...Gra ktoś to spotkanie ?
Ja ide w stronę Rubleva. Fajnie sobie poczynał wczoraj jak mówisz. Oglądałem początek meczu Samuraja z Karenem i dużo błędów Ruska. Po 2.97 jak daje 1xbet widzę value na Rubleva.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W ogole to jutro Wielka Gala PBN7 :] Organizatorem Don &quot;Borek&quot; King. Main event Adamek vs Haumono, czyli pojedynek emerytów. Oczywiście w pej per viu za jedyne 40zl. Będzie się działo! :razz:

Status
Zamknięty.