i co? cel to MŚ a nie LŚ. Nie płacz pajacu.beka z polaków straszna. myśleli że iran się położy bo wygrali z brazolami i włochami i już każdego będą ogrywać a tu iran bez swojego najlepszego zawodnika ich jedzie :grin::grin:
Też tak to widzę. Dla mnie remis będzie w Warszawie. Zresztą po grze widać jakie szachy to zero celnych strzałów w pierwszej połowie ani Legia ani Lechia. Teraz to okopia się jedni i drudzy Legia mistrz a Lechia LE. I dobrze dla Polski jako kraju idealny układ bo w LM tylko Legia ma szansę ze swoim współczynnikiem a LE moim zdaniem Lech i Lechia więcej mogą pokazać niż Jagiellonia która będzie bez Probierza i pewnie kilku grajkow sprzedadzą. Tak czy inaczej Remis w Warszawie. Oby tylko nie zagrali zbyt lagodnie bo brakuje mi Jeszce jednej kartki do wygrania zakładuŻadnego mistrzostwa Lechia już nie zdobędzie ???? No chyba, że Jaga wygra z Lechem na co się nie zanosi. Jaga i Lechia już odpadły w walce o mistrzostwo. Wszystko teraz zależy już tylko i wyłącznie od Legii. Wygrywają - mają mistrza. Remisują - mają mistrza. Przegrywają (przy czym Lech wygrywa z Jagą) - Lech mistrzem.
Też tak to widzę. Dla mnie ruski będzie w Warszawie. Zresztą po grze widać jakie szachy to szczerość celnych strzałów w pierwszej połowie ani Legia ani Lechia. Teraz to okopia się jedni i drudzy Legia mistrz a Lechia LE. I dobrze dla Polski jako kraju idealny układ bo w LM tylko Legia ma szansę ze swoim współczynnikiem a LE moim zdaniem Lech i Lechia więcej loga pokazać niż Jagiellonia która będzie bez Probierza i pewnie kilku grajkow sprzedadzą. Tak czy inaczej Remis w Warszawie. Oby tylko nie zagrali zbyt lagodnie bo brakuje mi Jeszce jednej kartki do wygrania zakładu
debilu jakie MŚ :grin::grin: i na tym zakończymy
Łatwy pieniądz za Kiri tak jak mówiłem
może tu: http://meczelive.tv/r.php?r=363952#cPonawiam link do zuzla poprosze Grudziądz Torun reputa bedzie
Dokładnie. Takie wyniki już wszystkim pasują... no może prócz Lecha, a i kto tam wyżej ma zarobić to pewnie zarobi ???? Lechii remis wystarcza, bo Jaga z Lechem już nie wygra, a remis daje im miejsce w LE. Legia też dzięki temu remisowi ma mistrzostwo. A z Jagi beka - tyle czasu utrzymywać się na pierwszy miejscu, żeby w ostatniej kolejce spaść na czwarte miejsce i nie ugrać nawet pucharów XDDTeż tak to widzę. Dla mnie remis będzie w Warszawie. Zresztą po grze widać jakie szachy to zero celnych strzałów w pierwszej połowie ani Legia ani Lechia. Teraz to okopia się jedni i drudzy Legia mistrz a Lechia LE. I dobrze dla Polski jako kraju idealny układ bo w LM tylko Legia ma szansę ze swoim współczynnikiem a LE moim zdaniem Lech i Lechia więcej mogą pokazać niż Jagiellonia która będzie bez Probierza i pewnie kilku grajkow sprzedadzą. Tak czy inaczej Remis w Warszawie. Oby tylko nie zagrali zbyt lagodnie bo brakuje mi Jeszce jednej kartki do wygrania zakładu
Dokładnie. Takie wyniki już wszystkim pasują... no może prócz Lecha ???? ???? Lechii remis wystarcza, bo Jaga z Lechem już nie wygra, a remis daje im miejsce w LE. Legia też dzięki temu remisowi ma mistrzostwo. A z Jagi beka - tyle czasu utrzymywać się na pierwszy miejscu, żeby w ostatniej kolejce spaść na 4 miejsce i nie ugrać nawet pucharów XDD
Dokładnie. Takie wyniki już wszystkim pasują... no może prócz Lecha ???? ???? Lechii remis wystarcza, bo Jaga z Lechem już nie wygra, a remis daje im miejsce w LE. Legia też dzięki temu remisowi ma mistrzostwo. A z Jagi beka - tyle czasu utrzymywać się na pierwszy miejscu, żeby w ostatniej kolejce spaść na 4 miejsce i nie ugrać nawet pucharów XDD
Ponawiam link do zuzla poprosze Grudziądz Torun reputa bedzie