>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Całe zakłady live wiszą - wejdź sobie na chat użytkowników i poczytaj, jacy wszyscy zadowoleni, że zagrać nie mogą ????

hahaha tera zobaczyłem że takie coś tam jest ???? no beka dobra hehe ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozdrawiam tych z ktorymi mozna bylo wymienic kilka informacji jak i tych przewisniegow ktorzy tylko czekali na moje potkniecie zeby mi cos wytknac. W kazdym badz razie kazdemu zycze wysokich wygranych i mniej zawisci zegnam koledzy.
czemu odchodzisz ? :-| odrobisz

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Prosiłbym admina lub kogokolwiek do zapisania ten stronki, być może jeszcze komuś zablokują dostęp z dnia na dzień ;)
&quot;Prosimy spróbować zalogować się na innym urządzeniu korzystając z innego operatora sieci internetu. Natychmiastowy dostęp do naszej strony uzyska Pan również już teraz za pośrednictwem https://www24.bet-at-home.com. Oczywiście odnajdzie tam Pan pełną ofertę naszych usług oraz promocji.&quot;

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Skmińcie mecz River Plate chłopaki póki co nic nie grają, goście świetnie się prezentują i kurs ponad 10.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie ogladam ten mecz - dziwna gra tego River Plate , przeciez oni maja o co grac , a na razie tamci przewazaja / moze River chce uspic przeciwnika ????

Status
Zamknięty.