G
72
gwiazda2010
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Czy tylko mi sie wydaje czy Wrąbel to niesamowity ręcznik ? Z takim bramkarzem to nie ma prawa zdobyć medalu .
Primera Division, Apertura
Utc de Cajamarca - Universidad San Martin
Cajamarca strzeli 3 gola, 2.65
zamilcz, po pierwsze zapytal o kogo a nie o ktorych mistrzu, kolejna sprawa, ze nie podalem nikogo z C+ mistrzu dedukcji jakbys nie zauwazyl, musiales przeoczyc ten drobny szczegol cos jeszcze chcialbys dodac narcyzie?
dla mnie to jest akurat zasadnicza roznica jak juz sie tak czepiasz szczegolow, tym bardziej, ze dopiero pozniej zedytowalem posta wpisujac Hajto, a co do tego goscia to buty moglbys czyscic troche szacunku do bylego reprezentanta Polski forumowy trolu.
DNB po takim kursie według mnie jak najbardziej do pogrania.Panowie warto na Gremio ?
strasznie jestes wyszczekany smiac mi sie z ciebie chce w swoim calym zyciu nie osiagniesz chocby czastki tego co on przez swoja kariere na boisku, tak kariere a piszac, ze pomimo tego, ze taki drewniany i tyle osiagnal to tym bardziej nalezy mu bic brawo.
daj buziaka i idz juz spac
haha no przecie spac przez to nie moglem pare dni, przestan sie sypac wejdz na interie poszukaj przyjaciela do rozmow i prosba nie pisz do mnie juz.