cheetos00710
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Powiesz mi dlaczego goście mając remis wychodzili bramkarzem narażając się na śmiertelne kontry i bramki. I dlaczego gospodarze wychodzili tak odważnie do kontr, grając w "9"!!! i nie broniąc remisu?
Nie sadze. Widzę, ze Wallace wrócił do składu, do tego nie wygląda żeby mieli pohandlowac jak bodajże tydzień temu z Bulgarami :grin:
Pamiętam jak klnąłem przed laty Brazylie,że podłożyła się Bułgarii bo kończyła mi bety na dużą kasę.Byłem pewny,że zrobili ten mecz a potem Giba w książce opisał,że ten mecz był ustawiony...Wallace na rozegranie? Tak jak w tamtym pamiętnym meczuLiczyłem właśnie na handel jak z Bułgarami. ????
Deportivo Estacion Central - CD Arturo Fernandez Vial
over 1,5@1,76
over 2,5@3,30
Pamiętam jak klnąłem przed laty Brazylie,że podłożyła się Bułgarii bo kończyła mi bety na dużą kasę.Byłem pewny,że zrobili ten mecz a potem Giba w książce opisał,że ten mecz był ustawiony...Wallace na rozegranie? Tak jak w tamtym pamiętnym meczu
a ta walka Warda rowno o 3 zaczyna sie na Polsacie Sport ? ???? czy kolo 5
Drexler nie odpisales mi na posta, napisałem drugiego na poprzedniej stronie. Myślałem, ze się lubimy, a tu takie cos hehe.
Kovalev nie jest faworytem.W fortunie widziałem chyba najwięcej na Warda 1,80 bo po 1,60-1,65 trochę mało.Ja zagrałem przez decyzje Warda bo on go nie znokautuje,samo to,że over 9,5 dają 1,10 o czymś świadczy.A Kovalev to były mistrz,chce odzyskać pas który stracił na rzecz Warda i słynnie z mocnego,nokautującego uderzenia Wiem,że to nielogiczne ale Ward to fachowiec,mistrz olimpijski i nie da się znokautować.
Tez nie wiem Luczku, ale mysle, ze o 5. Ja się tylko zastanawiam dlaczego ten Kovalev faworytem jest, minimalnym ale jednak.