>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
LIVE Tampinest vs Balestier , pilka nozna Singapur
Tampinest strzeli mniej niz 3,5 goli kurs 1,9

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
W takim samym składzie wygrali z nimi dwa tyg temu 3-0... Przed meczem piszcie info może ktoś skorzysta bo pod koniec meczu mało użyteczne...

P.S Australia to jednak amatorzy, zero techniki i myślenia a co dziwne nawet siły brak..

Nie, nie grali w takim samym składzie 2 tygodnie temu.. Kadra na mecz owszem może i była taka sama, ale ani Carroll, ani Roberts ani Peacock, którzy grali 2 tygodnie temu, dzisiaj nie zagrali w ogóle, mimo że w kadrze byli (oprócz Peackocka tylko).

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ruskie śpią,belgijki latają jak opętane....Co te ruskie taki skład i tak ujowo.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Lopez i Miszka serwują jak poyebani, zero bp do tej pory. Nie wiem jakim cudem Lopez tak poleciał w pierwszym tb.

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
Muller - Zverev poniżej 9,5 gemów w pierwszym secie @ 1,80 (Totoloto)

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
aj Lopez - Zverev w 3 TB tu juz loteria beda nerwy ...

Lopez większe doświadczenie na wyższym poziomie. Moim zdaniem jeżeli zmęczenie nie przesądzi, w końcu Feliciano ma już 35 lat to powinien to wziąć. Osobiście wolę nie stawiać, bo za dużo aspektów po za sportowych decyduje

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Siatkówka plażowa - Monaco Open - Kobiety

Karagkouni/Tsopoulou vs Basic/Matic 1 @ 2.00 Dafabet

O co chodzi z tym kursem nie wiem. Greczynki w roli doga? Chyba sobie ktoś jaja robi. Owszem grałem na Chorwatki przeciwko drewnianym Holenderkom. Tam wygrały, ale przecież to spotkanie to istna patologia z obu stron. Seryjnie tracone punkty, błędy w przyjęciu, zero organizacji. Chorwatki nie dość, że wygrały cudem to z totalnymi amatorkami. Teraz Greczynki, a to dziewczyny z dwie półki wyżej. Oglądałem urywki spotkania tej pary z pierwszej rundy i tam zrobiły szybkie 2-0. Karagkouni to dziewczyna ograna. Kilka turniejów ma u boku nie byle kogo, bo doświadczonej Arvaniti. Imprezy WT, tam nawet grała i to nie na zasadzie wszystko przegrane. Jej partnerka bez takich startów, ale widać, że ma pojęcie o grze. Będę mocno zaskoczony jeżeli tutaj Greczynki nie zwyciężą, a @ 2.00 to biorę w ciemno.

Status
Zamknięty.