Nie są bez szans, a kurs zachęcający
Herrera P. / Collado A. G. - Souto Maior Wanderley G. / Felipe V. 2 @3,15
Mnie ten caly tenis dobija co cos zarobie to na tenisie wtopa, ale pogralem Lopeza Konte i Konjuh
Herrera/Gavira wreszcie..za chyba 10 czy 11 setbolem 33-31
Pograłem na dogów o 10 w obu przypadkach.
Po 5-6 setbolach mieli chyba jednego ich rywale ale Hiszpanie wzieli czas i szybko opanowali sytuację i dowieźli zwycięstwo w drugim. Gram po Rogerze siatkówkę bo to fachowiec pierwsza klasa ale sam też trochę śledzę i się orientuje. Na szczęście nie ogrywam prawie nigdy tych paralityków Nicolai/Lupo bo to chyba najbardziej niewygodna para w Turze. Tak więc póki co uniknąłem jedynej dzisiejszej minyLiczyłem że Hiszpanie się w końcu zagotują, ale to już za dużo szczęścia by było![]()
Nie są bez szans, a kurs zachęcający
Herrera P. / Collado A. G. - Souto Maior Wanderley G. / Felipe V. 2 @3,15
Grać przeciwko Lopezowi na trawie to trochę ryzykowne, cieżki jest do przełamania jak mu nic nie dolega.A sam mówił wczoraj,że z każdym meczem gra i czuje się lepiej. Po ograniu Berdycha i obronie wszystkich 9 break-pointów jeszcze więcej pewności nabierze.
Grać przeciwko Lopezowi na trawie to trochę ryzykowne, cieżki jest do przełamania jak mu nic nie dolega.A sam mówił wczoraj,że z każdym meczem gra i czuje się lepiej. Po ograniu Berdycha i obronie wszystkich 9 break-pointów jeszcze więcej pewności nabierze.