>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
belgia ⛔ ehh szkoda. Wygral jednak zespol lepszy siatkarsko. Chociaz mozna bylo zarobic niezle gsyby sie wycofalo ;)

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne troche brac bramkarzy ktorzy nie graja w swoich zespołach ???? Wrąbel to paralityk niesamowity

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś w nocy powtórka finału majora w cs:go, bo3 Astralis vs Virtus.pro, zwycięzca bierze 250 tysięcy dolarów.
Virtus.pro
@2.90
STS
Izi

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dziś w nocy powtórka finału majora w cs:go, bo3 Astralis vs Virtus.pro, zwycięzca bierze 250 tysięcy dolarów.

Virtus.pro
@2.90
STS

Izi

Myślisz, że miłość chłopaków do swoich rodzin sprawi że zaczną grać jak bogowie? Nie wiem czy jest sens ładowania w to kasy, bo jak dla mnie to nawet jakby z Kinguin grali to można by taki kurs wystawić i też bym się zastanawiał czy grać.. Ale powodzenia!

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślisz, że miłość chłopaków do swoich rodzin sprawi że zaczną grać jak bogowie? Nie wiem czy jest sens ładowania w to kasy, bo jak dla mnie to nawet jakby z Kinguin grali to można by taki kurs wystawić i też bym się zastanawiał czy grać.. Ale powodzenia!

Grając na Virtusów nigdy nie patrzę na ich formę poprzez mecze online, bo każdy wie że mają w te mecze wyłożone ; p przygarnąć 250k za jeden meczyk to dobra okazja, poza tym lan - vp zawsze było i będzie mocne, na dodatek przeciwnik Astralis, którzy ich &quot;upokorzyli&quot;, a później jeszcze gnojki na twiterze napsiali, że nie grali na serio : D także jak dla mnie value

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Siatkówka plażowa - Najing Open - Kobiety

Mizoe/Hashimoto vs Dumbauskaite/Povilaityte 1 @ 2.95 Dafabet

Kurs z kosmosu. Tutaj nawet Litwinki nie będą mieć przewagi warunków fizycznych. Japonki bardzo solidne, strasznie mobilne, dużo pracujące w obronie. Młode Litwinki kiedyś zapowiadały się na parę, która może z powodzeniem przejść z juniorek do seniorek. Nic z tego do tej pory nie wyszło i na pewno w roli faworytek nie należy ich stawiać. Spokojnie mecz 50/50, a w mojej ocenie nawet można jako faworyta wskazać Azjatki. Warto

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP

Kurs z kosmosu. Tutaj nawet Litwinki nie będą mieć przewagi warunków fizycznych. Japonki bardzo solidne, strasznie mobilne, dużo pracujące w obronie. Młode Litwinki kiedyś zapowiadały się na parę, która może z powodzeniem przejść z juniorek do seniorek. Nic z tego do tej pory nie wyszło i na pewno w roli faworytek nie należy ich stawiać. Spokojnie mecz 50/50, a w mojej ocenie nawet można jako faworyta wskazać Azjatki. Warto

Jest to w STS ?

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Na 1xbet 2.10.

Status
Zamknięty.