>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Fajne wnioski jak po pierwszym gemie serwisowym. To z kim juz Niemiec zagra w 2 rundzie?

A po ilu miałem wyciągnąć wnioski po 20-stu? Grał jakby nie myślał o meczu, na szczęście odłamał.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
A po ilu miałem wyciągnąć wnioski po 20-stu? Grał jakby nie myślał o meczu, na szczęście odłamał.
To w jednym gemie odpuszcza a w następnym chce się mu grać. Troche za szybko wyciągasz wnioski, teraz musi bronic bp to pewnie znowu odpuszcza

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Marterer dzisiaj value. Johnson troche problemow ma z przestawieniem sie na inna naweirzchnie.
Zreszta komentator mowil ze to nie jest proste. Niestety mam Niemca tylko po 2.70 bo zadlugo zwlekalem czy wchodzic w niego.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
To w jednym gemie odpuszcza a w następnym chce się mu grać. Troche za szybko wyciągasz wnioski, teraz musi bronic bp to pewnie znowu odpuszcza

Ślepy jesteś? On w tym meczu walczy sam ze sobą, bo po 2 stronie siatki stoi gość, który w czysto sportowym pojedynku nie ugrałby nic.
Zmarł mu ojciec i widać, że dalej to przeżywa, a co do szybkiej reakcji to jakby nie patrzeć jest to dział live, więc o taką głównie chodzi -.-

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
komentator eurosportu wspomniał że Sharapova nie zagra na Wimbledonie bo odniosła kontuzję, jest gdzieś oficjalne info?

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ślepy jesteś? On w tym meczu walczy sam ze sobą, bo po 2 stronie siatki stoi gość, który w czysto sportowym pojedynku nie ugrałby nic.
Zmarł mu ojciec i widać, że dalej to przeżywa, a co do szybkiej reakcji to jakby nie patrzeć jest to dział live, więc o taką głównie chodzi -.-
Ojciec zmarł mu chyba 11 maja, grał juz 3 rundy w genewie i 3 rundy w Paryżu. przecież nie można każdego słabszego meczu pisać że dalej to przeżywa. Obejrzyj całego seta i wyciągnij wnioski a nie po jednym gemie, o to mi głównie chodziło

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ojciec zmarł mu chyba 11 maja, grał juz 3 rundy w genewie i 3 rundy w Paryżu. przecież nie można każdego słabszego meczu pisać że dalej to przeżywa. Obejrzyj całego seta i wyciągnij wnioski a nie po jednym gemie, o to mi głównie chodziło

Spoko, ja wyciągnąłem wnioski po 1 gemie i na szczęście skontrowałem, bo pre pograne DW 2:0.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Spoko, ja wyciągnąłem wnioski po 1 gemie i na szczęście skontrowałem, bo pre pograne DW 2:0.
Też się zastanawiałem na tym typem ale wziąłem under 22,5 bo lepszy kurs i teraz wystarczy że Niemiec wygra w dwóch setach, ważny będzie początek seta bo Johnson na returnie marnie wygląda

B 0

bomber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę jakbym zapeszył przy serwisie Niemca, ale wszystko wróciło do normy na szczęście ;)

Status
Zamknięty.