>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Pisze z tel. Grałem na Kazachstan przy prowadzeniu, ciekawe jak się skończy, ale to co dobiło over w Serbii, punktu zabrakło, a w tym czasie 4 rzuty wolne :/ zamknąłem ze strata, a ogarnęli w kur

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Pisze z tel. Grałem na Kazachstan przy prowadzeniu, ciekawe jak się skończy, ale to co dobiło over w Serbii, punktu zabrakło, a w tym czasie 4 rzuty wolne :/ zamknąłem ze strata, a ogarnęli w kur
Ja przy prowadzeniu 2:6 pogralem seta Kazachow,już się pożegnałem ,a tu proszę. Kurs 2,50

ksznicz 316

ksznicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tunezja - Kazachstan siatka 2. set over 41,5 @ 1,76 ???? Spadli chyba z krzesła na marathonie... ;)

✅✅✅

Natomiast Brunner/Patterson ????
Za takie mecze powinni dyskwalifikować.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
MLB
Red Sox vs Tigers 1 @ 1.72
Diamondbacks vs Brewers under 10.5 @ 1.84

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie chciałem wypłacić kase z unibet i mam taki komunikat OJEJ!
Wypłaty są aktualnie zablokowane dla Ciebie. Po więcej informacji, prosimy skontaktuj się z nami. Weryfikacje miałem w marcu konto zweryfikowane.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie chciałem wypłacić kase z unibet i mam taki komunikat OJEJ!
Wypłaty są aktualnie zablokowane dla Ciebie. Po więcej informacji, prosimy skontaktuj się z nami. Weryfikacje miałem w marcu konto zweryfikowane.

dziwnie, ja dosłownie 5 min temu wypłaciłem bez problemu $$ z Uni

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dorzucam
WNBA
Dallas vs Los Angeles over 166.5 @ 1.87
Dobrej nocy życzę.
Good luck 2 all....

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
le_compadre +1 Punkty
ksznicz 316

ksznicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ładujcie sobie surebety na rynku Tunezja-Kazachstan 3. set pomiędzy Marathon i Bet365. Surki na 5% i więcej =))
EDIT: Na mecz: Marathon: 1,63 Tunezja, Bet: 3,75 Kazachstan ;)

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na nockę takie Ako: 4.10
Washington Nationals
LA Dodgers
Under 10.5 Cardinals - Philadelphia
under 3,5 Santa Cruz - Londrina

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Haha Tunezja, kurs na Kazachow 8, można było grać na każdego seta dla Azjatow po kursie 4.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
Na jutro wg mnie:

Polska-Rumunia

TYP: BTTS 2.50 1xbet (wysoki rowniez w Marathonie, Dafabet, Bet365)

Po pierwsze skład Polaków: gramy bez GLIKA, filar obrony i całej drużyny, na środku obrony prawdopodobnie pazdan z cionkiem - umówmy się to nie jest duet Bonucci z Chiellinim, spokojnie mogą się im przytrafić błędy, które poskutkują golem dla przeciwnika. Na środku pomocy prawdopodobnie maczynski, linetty, zielinski - jeden solidny defensywno - destrukcyjny gracz i 2 mlodych chlopakow grajacych glownie do przodu, o slabych warunkach fizycznych jesli chodzi o granie defensywne i destrukcje.
Po drugie Rumuni mają w składzie dobrze wyszkolonych technicznie zawodników takich jak: stanciu i chipciu ktorzy moga indywidualna akcja zdobyc gola lub stworzyc grozna sytuacje, druzyna rumuni moze ostatnio nie zachwyca ale potencjal jest, gol spokojnie w ich zasiegu
Po trzecie dostali w rumuni 0 do 3 co na pewno wyzwala cheć rewanżu, dostali szybka bramke potem atakowali ale nic z tego i 2 bramy pod koniec
Po czwarte nasza sytuacja w tabeli jest dosc dobra, natomiast przeciwnik musi gryzc trawe zeby miec szanse na awans.

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tomku co sadzisz o dzisiejszym NBA jako lider forumowiczow w dziedzinie koszykówki, jakbys mógł podać swoją opinie? ???? bo za chwile zasnę po kilku głębszych, a zebym głupot nie napuszczał pytam o oponie ;)

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
górny slunsk
gadalem z kumpel z Rumunii, mowi, ze tam nikt nie gada o tym meczu, slabe zainteresowanie, ze oni nie wierza nawet, ze moga cos w wawie ugrac itd itp i sugeruje pograc na PL bo ich zespol to juz w rozsypce.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Tomku co sadzisz o dzisiejszym NBA jako lider forumowiczow w dziedzinie koszykówki, jakbys mógł podać swoją opinie? ???? bo za chwile zasnę po kilku głębszych, a zebym głupot nie napuszczał pytam o oponie ;)
Puszczę coś na Cavs, ale bez szaleństw .
Teraz jeszcze Mayaguez z Portoryko sobie pogram,po 2,30.
Jutro Filipiny i dobry kurs na Hotshots,fajny skład mają,według mnie duże szanse jutro.
Na teraz jeszcze,można przyczaic się na over w Wnba Sparks-Dallas.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Mayaguz juz oddaje zrobiona przewage w 1kw. Trzymamy kciuki do konca. w LA SPARK mozna bylo lapac linie 161 po 1-szych 3 minutach.

Dokładnie,o to chodziło ,ja złapałem over 162,5, mają duże przestaje,ale wygląda na to że zrobią.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ksznicz +12 Punkty
Status
Zamknięty.