Tunezja w siate 2 set @2.25
Kazachstan jak zaczal bledy robic to nie przestanie
12:18 dla Kazachow było Hehe i w plecy.
Ja przy prowadzeniu 2:6 pogralem seta Kazachow,już się pożegnałem ,a tu proszę. Kurs 2,50Pisze z tel. Grałem na Kazachstan przy prowadzeniu, ciekawe jak się skończy, ale to co dobiło over w Serbii, punktu zabrakło, a w tym czasie 4 rzuty wolne :/ zamknąłem ze strata, a ogarnęli w kur
Tunezja - Kazachstan siatka 2. set over 41,5 @ 1,76 ???? Spadli chyba z krzesła na marathonie...![]()
Panowie chciałem wypłacić kase z unibet i mam taki komunikat OJEJ!
Wypłaty są aktualnie zablokowane dla Ciebie. Po więcej informacji, prosimy skontaktuj się z nami. Weryfikacje miałem w marcu konto zweryfikowane.
Oooooo... Naczelny krytyk forum bez wlasnych typow napisal post....Słabo mi się widzi ta Słowenia z handi.
Puszczę coś na Cavs, ale bez szaleństw .Tomku co sadzisz o dzisiejszym NBA jako lider forumowiczow w dziedzinie koszykówki, jakbys mógł podać swoją opinie? ???? bo za chwile zasnę po kilku głębszych, a zebym głupot nie napuszczał pytam o oponie![]()
Mayaguz juz oddaje zrobiona przewage w 1kw. Trzymamy kciuki do konca. w LA SPARK mozna bylo lapac linie 161 po 1-szych 3 minutach.