>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po jakiego wala rozgrywa sie takie smieszne mecze jak ten w Melbourn. Brazylia v Argentyna w Australii? Szopka dla aborygenow by wykupili 95tys biletow. Zero zaangazowania z obu stron, tylko sie chlopy namecza biegajac, dodatkowo ryzykuja kontuzje, sedzia za uja nie chce wyciagac kartek jakby sparingi to nie byly mecze pilkarskie tylko treningi. Gosc z lokcia dostaje w dynke, musza go zniesc na noszach, a sedzia nawet faulu nie gwizdnal ???? bo to sparing. Przerwa w grze od 87 do 91 minuty a ten nawet 1 minuty dodatkowo do +3 nie doliczyl. Moze sie czepiam ale smiesza mnie takie mecze.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Wawrinka jesteś starym kojotem ????
TB od podwójniaka zacząć, potem strzał w taśmę...szkoda.

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Wawrinka już się nie podniesie, ale to dobrze, jak tu ktoś wcześniej wspomniał #NaRaka ???? ???? ???? Murray szybkie 3:0, a Wawrinka rak

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po jakiego wala rozgrywa sie takie smieszne mecze jak ten w Melbourn. Brazylia v Argentyna w Australii? Szopka dla aborygenow by wykupili 95tys biletow. Zero zaangazowania z obu stron, tylko sie chlopy namecza biegajac, dodatkowo ryzykuja kontuzje, sedzia za uja nie chce wyciagac kartek jakby sparingi to nie byly mecze pilkarskie tylko treningi. Gosc z lokcia dostaje w dynke, musza go zniesc na noszach, a sedzia nawet faulu nie gwizdnal ???? bo to sparing. Przerwa w grze od 87 do 91 minuty a ten nawet 1 minuty dodatkowo do +3 nie doliczyl. Moze sie czepiam ale smiesza mnie takie mecze.

Takie same przemyślenia mnie naszły podczas oglądania tego &quot;widowiska&quot;...

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Wawrinka już się nie podniesie, ale to dobrze, jak tu ktoś wcześniej wspomniał #NaRaka ???? ???? ???? Murray szybkie 3:0, a Wawrinka rak

Jak tak się skończy tzw 3;0 to buki będą tak zarobione, że chyba promocjami zaczną sypać ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
choć Wawrinka zaczął teraz psuć to muszę spróbować
Piękny tenis vs Pasywny Cieć 1 @ 3.0

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rodzyn7 +4 Punkty
ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aż się rozesmialem
Dokladnie, czemu jak komus albo jakies druzynie nie wyjdzie to wychodza takie smaczki w ich strone? Rozumiem emocje po przegranej kasie ale bez przesady, kazdy moze miec gorsze/lepsze zagranie a takie wyzywanie jest nie tyle co dziecinne co chamskie.

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Chyba tylko po to żeby Żewłakow miał robote ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Dokladnie, czemu jak komus albo jakies druzynie nie wyjdzie to wychodza takie smaczki w ich strone? Rozumiem emocje po przegranej kasie ale bez przesady, kazdy moze miec gorsze/lepsze zagranie a takie wyzywanie jest nie tyle co dziecinne co chamskie.

Wawrinka był pewniakiem (poszło dużo kasy), serwował na seta, w TB też miał setową ale przegrał - frustracja :grin:

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
A propos meczu w Melbourne, gdybym miał operatora, który wystawiłby kursy na over/under słupków/poprzeczek to w tym meczu można było na tym nieźle zarobić ????

ariakis 328

ariakis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak btw bylbym wdzieczny za dobrego streama do Murraya- Wawrinki bo przelecialem 5 streamow i kazdy mierny

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
choć Wawrinka zaczął teraz psuć to muszę spróbować

Piękny tenis vs Pasywny Cieć 1 @ 3.0

Ale argument, pierwszy raz go oglądasz czy o co chodzi?
Granie czegokolwiek na tym etapie to hazard i tyle, ja pobrałem andiego, ale obrażanie rudego nie ma sensu ;)

S 245

sparks88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To wiele wyjaśnia, dlaczego bukmacherzy nie są biedni ????
Ludzie chyba tak prędko się nie zmienią...

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale argument, pierwszy raz go oglądasz czy o co chodzi?
Granie czegokolwiek na tym etapie to hazard i tyle, ja pobrałem andiego, ale obrażanie rudego nie ma sensu ;)

Prawie nigdy nie gram live bo uważam, że nie posiadając bardzo dużej wiedzy na temat danej dyscypliny to czysty hazard. Mój główny bet na ten mecz w pre to był over. Rzuciłem kilka zł na Wawrinkę bo jest lepszym tenisistą i technicznie wciąga Andiego nosem. Nie podoba mi się gra Andiego i jestem raczej przeciwnikiem takiego stylu gry. Jeśli zagrałeś na Szkota to fajnie, jak wygrasz to będę się cieszyć, ale bez obrazy, jak przegrasz to będę się cieszyć znacznie bardziej i nie chodzi tu o $$.

To są tylko moje opinie.

Status
Zamknięty.