>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Panowie krótko.
Jutro Zeballos do gry po 1.70?
Bo miałem swoje typy na poniedziałek i wtorek po 1.70 i zagrane grubiej i... dupaaa
do 3 razy sztuka?
pamiętam ich meczyk w Australii gdzie teoretycznie wtedy na twardym większym faworytem był Ivo, a wygrał ledwo ledwo w 5 secie tam było bardzo dużo gemów...
????

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja czuję, że wyjdą jutro tylko na jeden gem.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kurde wolalbym gdyby Tsonga jeszzce jednego gema pogral i utrzymal na 5-5
Olivo bardzo dobrze gral jak na outsidera. Zaskoczenie.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie krótko.
Jutro Zeballos do gry po 1.70?
Bo miałem swoje typy na poniedziałek i wtorek po 1.70 i zagrane grubiej i... dupaaa
do 3 razy sztuka?
pamiętam ich meczyk w Australii gdzie teoretycznie wtedy na twardym większym faworytem był Ivo, a wygrał ledwo ledwo w 5 secie tam było bardzo dużo gemów...
????

Ryzykowny, tam beda tb a to loteria. Ivo doswiadczony bardzo wiec moze te najwazniejsze punkty wygrac. Jak dla mnie na jutro fajnie wyglada over Diego i Neapolitano. Niska linia, a Wloch jest w formie wiec mysle ze duza szansa na dlugi mecz.

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie warto na ten Lekhwiya??
Pograłem Over 1,5 gospodarzy po 2.9. W 16 meczach u siebie nie pokryli tylko 1 takiego overa, ale wiadomo liga bananowa to kto wie co tam będzie, w każdym razie cisną.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Panowie jakie byly kursy na zwyciestwo obu graczy po przelamaniu Tsongi i przerwaniu meczu ?

aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o której wyjść jutro mogą na kort jak myślicie ?

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co za psychopatyczny mecz...olivo gral jak w transie widac ze wierzyl i wkladal 120 procent nawet jakby mial pasc ale tego nie prsewidzial..jutro rano moze sie nie zregenerowac podejrzewam ale w sumie to tylko 1 gem...mega loteria...podanie tsongi tes jest takie sobie on gra lepiej jak sie rozegra...natomiast gdyby wygral 4 seta to w 5 odjedzie ...ciekawe jak olivo bedzie spal to klucz do regeneracji a przy siatce jak dyskutowali czy grac czy nie to go nosilo oczy wylupiaste ...tsonga mial mega farta i powinien dziekowac organizatorom...a organizatorzy jak dali im zaczac tego seta to powinni dac skonczyc...ale powinni przerwac po 3

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie podziwiam Was. Jest tyle spotkan juto do obstawienia, a Wy staracie sie rozgryzc ta patologie gdzie nie da rady ocenic kto wygra. Choc Ja uwazam ze na bank Tsonga

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nozna,
Perugia - Benevento
Over 0.5 @ 2.10 unibet mocniej

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aikman +4 Punkty
swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z drugiej strony bezcenne co mam emocji za kirs 1.02
.. chyba najmocniejszy w mojej typiarskiej karierze i szkoda by bylo grube ako 100 za 200zl w sts

Status
Zamknięty.