>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najpierw zobaczyłem to zdjęcie, a potem podniosłem głowę i zamyśliłem się.... Po kilku sekundach dotarło do mnie, że Februrary to luty, a ja urodziłem się dokładnie ... lutego ... ; ) (nie napiszę dnia, bo większość pewnie zaśmiałaby się)

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodziło mi o sam &quot;nadruk&quot; ????

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oj, powiem po amerykańsku, oj c&#39;mooonnnnnnnnnnnnnnnnnn.... Majk urodził się w lutym, ja urodziłem się w lutym, czuję tą moc, ciągłość, przesłanie. Kij z koszulką :grin: Faktów nie zmienimy ^^

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Najpierw zobaczyłem to zdjęcie, a potem podniosłem głowę i zamyśliłem się.... Po kilku sekundach dotarło do mnie, że Februrary to luty, a ja urodziłem się dokładnie ... lutego ... ; ) (nie napiszę dnia, bo większość pewnie zaśmiałaby się)

14 luty ???? dawać reputki hahaha ???? ???? ????

na to wygląda, kilka dni temu też miałem taką awarię :?

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
14 luty ???? dawać reputki hahaha ???? ???? :

Byłeś blisko, bardzo blisko... jednak pomyliłeś się :grin:

Napiszę to jeden raz, jedyny...w historii forum. 5567 urodził się... 13 lutego (w sobotę^^).

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłeś blisko, bardzo blisko... jednak pomyliłeś się :grin:

Napiszę to jeden raz, jedyny...w historii forum. 5567 urodził się... 13 lutego (w sobotę^^).
Już myślałem że w dzień dziecka, close :cool:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
q7dwa9 +4 Punkty (hehe dobre :D :D :D)
lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
Na jutro triple:
sevastova - 3.5 gema
switolina 2:0
wawrinka -1.5 seta
ako. 3.8
Co myślicie ?

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już myślałem że w dzień dziecka, close :cool:
To już byłby czerwiec, ale nie, ja z lutego, tak jak Jordan, Kopernik, Galileusz, Kopernik, Witkacy, Kościuszko, Schopenhauer, Niemen, Cobain oraz....
Rihanna, Gortat, Neymar, Milik, Ronaldo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................ DODA. :grin::grin::grin:
Można się śmiać, ale coś jest w tej fotce. Strasznie dużo &quot;największych&quot; z lutego. 5567 jest dumny.

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To już byłby czerwiec, ale nie, ja z lutego, tak jak Jordan, Kopernik, Galileusz, Kopernik, Witkacy, Kościuszko, Schopenhauer, Niemen, Cobain oraz....
Rihanna, Gortat, Neymar, Milik, Ronado iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................ DODA. :grin::grin::grin:
Można się śmiać, ale coś jest w tej fotce. Strasznie dużo &quot;największych&quot; z lutego. 5567 jest dumny.
Aż Homerun przypieprzył na cześć :cool:

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra ok myślałem, że wawrinka gra z Ryśkiem. Sory ale wawrinke bym wymienił. Fog znajdzie sposób na backhand Stasia. Graj handi w drugą stronę. Fonini jest w gazie, przed nim ogromna szansa. Niech tylko Wawrince w serwis padnie to już po nim. To takie wiesz moje marne zdanie. Na szczęście jest już późno to się nikt nie przyjebie. Dobrej nocy

Stefan, miej wyjepane na hejterów, oni nie są warci naszej uwagi. Pozdro! :cool:

lobot 644

lobot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liberty Bay
Wiem, że na tenisie się znasz, wiec cenie sobie twoje marne zdanie. Dzięki za opinię

Status
Zamknięty.