>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany co jest za różnica w tych typach? (rożne Atletico) bo według mnie to samo a kurs całkiem inny
Drużyna 1 suma (3-drogowo) powyżej 3 1.5
Indywidualna suma 1 powyżej 3.5 1.352
Różnica polega na tym, że 3.5 albo siądzie albo nie ;)

A z innej beczki : opłaca się obstawić Zagłębie strzeli ? Żeby nie było, że ustawka ;)

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wystarczy ze na stoperach w zagłębiu gra dwóch młodych niedoświadczonych zawodników wiec zawsze się wybrania ze błędy mogli popełnić. Szkoda ze się arka utrzyma po tym co zrobił Siemaszko z ruchem to powinni spaść z urzędu

ferdzio1 1,6K

ferdzio1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Cwiartki 3/4
A z innej beczki : opłaca się obstawić Zagłębie strzeli ? Żeby nie było, że ustawka ;)[/quote]
Jedna sytuacja + pare strzałów z daleka. Obie bramki dla Arki przypadkowe. Raczej tak zostanie bo nie sądze zeby Lubin zmienił styl a Arka już ma co chce

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś mi może powiedzieć o co chodzi w typie, na to że zawodnik zostanie odesłany na ławkę rezerwowych?

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I samobój Arki haha, ustawka po całości jeszcze będzie 2:2 i potem Arka na 3:2 w koncowce zeby nie było ze ustawione

P 402

plastelina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś mi może powiedzieć o co chodzi w typie, na to że zawodnik zostanie odesłany na ławkę rezerwowych?

błąd w tłumaczeniu - zmień sobie język na angielski, podejrzewam, że chodzi o to, że gościu strzeli gola i zostanie zmieniony w trakcie meczu ale ciul wie

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

W Angielskiej wersji jest, ze Higuain strzeli gola i ktorykolwiek zawodnik dostanie czerwona kartke &quot;sent off&quot;

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko uważaj, bo stopień naładowania baterii zapesza wszystko ;)
Szwedzi bardzo chcą przegrać i pewnie tak się stanie. Ale lepiej się ogląda faktycznie ????

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Śląsk cały czas atakuje, ich gola tu mocno czuje

Śląsk następny gol @2,18

STS !

✅ ✅

Ciekawy mecz w Płocku, mimo że decyduje tylko o pozycji w tabeli. Akcji było od cholery i Wisły i Śląska, ale Engels 2 brama

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostrow -4.5 @ 1.91 5Dimes za 2.5 stale stawki. Meczycho za 30 min. Gramy ostro,ale nie ma zmiluj.

86:83...⛔ ⛔ ⛔ Nie mam slow na ten cyrk.

Under 158.5 ⛔ ⛔ ⛔ Dosc playoffow!! Jutro Serbia za 2 stale stawki na odbicie. Do pozniej

Status
Zamknięty.