>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moze gra odwrotnie niz Excel dlatego nie wychodzi na plus...Nie mam pojecia:p Co do Excela, to na jutro

http://www.wyniki.com/mecz/pOKVjCe8/#szczegoly-meczu

srednia Excel 170, Buki 161...gdyby to bylo w odwrotna strone to mozna by bylo grac mocny under a tak eh. Nie latwe jest zycie Underowca.

Chyba musieliby mnie odzierać ze skóry, żebym pograł over ????

pazzini 213

pazzini

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlaskie
Ramos po prostu bije baloniki w stylu Radwańskiej, w pierwszym secie jeszcze to zdawało egzamin gdy Lucasowi nie siedział serwis i bił po autach, teraz jak już się wstrzelił nie wiem co musiałoby się wydarzyć żeby tu oddał mecz.

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WROCLAW
Ramos po prostu bije baloniki w stylu Radwańskiej, w pierwszym secie jeszcze to zdawało egzamin gdy Lucasowi nie siedział serwis i bił po autach, teraz jak już się wstrzelił nie wiem co musiałoby się wydarzyć żeby tu oddał mecz.

Prawda Poulie gra bardzo dobrze laduje wszytskie pilki po rogach kortu ale Ramos powinien go wypykac, niestety publiczonosc jest za gospodarzem dlatego ciezko bedzie o wygrana Ramosa

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WROCLAW
Poulie 4 set @1,83 1xbet ramos z taka gra nie ma szans
E: 1 koczace uderzenie Ramosa od 3 setu ????

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No co ten Unibet od**rwia. Wrzucam zakład, odrzuca mi, bo niby oferta zawieszona, a nic się w spotkaniu nie dzieje i nic nie zawieszali. I za cholerę nie przyjmie...

Status
Zamknięty.