>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widać że czeska ma już dosyć przebywania dziś na korcie. za chwilę kolejny plusik

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
nie zgodze sie..makarova jest on fire szybka duzo winnerow ma forme wiec nawet 20 bedzie imo nie mozna mowic ze pokonujesz nr1 i to.zaden wyczyn...sama presja stanac naprzeciwko nr1 to problem chyna ze nigdy w turniejach tenisa nie grales bo ja w kilkuset i zdajac test potwierdzila dla mnie ze jest gotowa w rg na dobry wynik a od dawna puka w wta....
Chcesz coś jeszcze mądrego dodać? Może i grałeś w kilkuset turniejach. Nie wiem czy na korcie czy u bukmachera, ale wiem jedno za dużego pojęcia to o tenisie nie masz.
PS Wypadałoby trochę dokładniej się wysławiać bo ciężko zrozumieć to co piszesz. Nie wiem czy to standard u Ciebie czy tez może zagotowałeś się po tym jak napisałem że Makarova może polecieć

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i ten gość podobno trafia 23 mecze na kuponie BŁAGAM

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Biorąc pod uwagę,że to Filipiny to te 16pkt,to żadna przewaga. San Miguel,dużo lepszy skład,Blacwater to zbieranina,która trzeba powiedzieć,że jest ostatnio w formie.
San M 2.20

✅✅
Wczorajszy Oldenburg na ⛔

typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
z kursami 1,01 - a i to wcale nie jest takie łatwe.
Do tego, że zawodniczki mają gorsze dni lub im się nie chce się przyzwyczaiłem. Ale do komentatorów, którzy przyszywają do mało sportowej postawy profesjonalizm i głupie usprawiedliwianie już nie mogę. Bo to jest po prostu bez sensu.
Swoją drogą ciekawe jakby wyglądał tenis (i nie tylko) komentowany z punktu widzenia bukmacherskiego. Wydaje mi się, że emocje na tenisie skoczyłyby o kilkaset %

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Bardzo optymistycznie, swoją drogą kurs powinien być dużo większy

Zacząłem dopiero oglądać od 1:3 w drugim i widać ze jest zacietosc u petry te okrzyki przemawiają ze nie puści. Do ostatniej chwili będzie walczyć a po drugiej stronie szalona amerykanka i mi to wystarcza.
Juz 4:3 petra

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
petra strasznie drewniana widać brak ogrania przy siatce wyrzuca wszystko w aut..
9 gem mattek 2,5 Uni za 100

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no nie powiem jestem w szoku, a w nastepnej rundzie pewnie szybko poleci ;)

Status
Zamknięty.