>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie perełke ode mnie haha ! zenada !!

gram tym samym sposobem szlemy..nawet ciut wiecej meczow za mniejsza stawke i jest blisko

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

można się wkurwić

BTW sorry że się śmieje ale strasznie mnie rozbawił Status &quot;Źle&quot;

rodd 136

rodd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
policja na murawie..ciapate?
ee burdy jakies ????

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Być może kibice gospodarzy weszli na murawę bo od cholery policji pod ich sektorem i rzucają w bramkarza Rebensburga

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Z jednej strony gratuluje bardzo dobrego wyczucia...ogromna skuteczność, ale z drugiej trochę się dziwie... Dałeś sporą stawkę jak na tyle meczów... Te taśmy mają to do siebie, że zawsze coś się zesra :/
Chyba trzeba ogólnie wbić sobie do głowy, że to już nie są czasy, że jak gra Novak, Andy, Rafał, Tsonga, Berdych, Cilic, Stan, Ferrer ( ! ) , czy Roger to jest to mocny typ i dokładka do innych ako. Teraz granie na handi przeciwników to w zasadzie lokaty...

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
naprawde nie wierze w Tsonge że to taki mecz naprawde wyglada to dziwnie to co on robi ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jestem w mega szoku, a jeśli Olivo nic nie odwali to rzeczywiście to wygra, z Tsongą ewidentnie coś nie halo, psuje mega łatwe piłki. Jak go oglądałem ostatnio w Lyonie to grał bardzo solidnie a tu pioch

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WROCLAW
Tsonga gra bez głowy, spozniony olivo gra skutecznie nie robi bledow

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzieliacie co teraz tsonga zrobil prosta pilka wyrzucil w aut a olivo byl przy lini bocznej, mial sporo czasui miejsca, nie wierze ze tsonga chce to dzis wygrac, cos jest na rzeczy

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Widzieliacie co teraz tsonga zrobil prosta pilka wyrzucil w aut a olivo byl przy lini bocznej, mial sporo czasui miejsca, nie wierze ze tsonga chce to dzis wygrac, cos jest na rzeczy

Coś się rzuca co chwila o kort, że się potyka...

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Z jednej strony gratuluje bardzo dobrego wyczucia...ogromna skuteczność, ale z drugiej trochę się dziwie... Dałeś sporą stawkę jak na tyle meczów... Te taśmy mają to do siebie, że zawsze coś się zesra :/

Chyba trzeba ogólnie wbić sobie do głowy, że to już nie są czasy, że jak gra Novak, Andy, Rafał, Tsonga, Berdych, Cilic, Stan, Ferrer ( ! ) , czy Roger to jest to mocny typ i dokładka do innych ako. Teraz granie na handi przeciwników to w zasadzie lokaty...

Wystarczylo zamienic Delbonisa z DelPotro na ktorego byl wiekszy kurs i nei byloby problemu. W ogole nie wiem jak to sie stalo ze nie dalem Delpotra do tasiemki. W ogolole w glowie mi sie nie miesci porazka delbonisa z Kravchukiem i to w stosunku 0-3 w setach.

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wystarczylo zamienic Delbonisa z DelPotro na ktorego byl wiekszy kurs i nei byloby problemu. W ogole nie wiem jak to sie stalo ze nie dalem Delpotra do tasiemki. W ogolole w glowie mi sie nie miesci porazka delbonisa z Kravchukiem i to w stosunku 0-3 w setach.

Miałem podobną taśmę tylko na overy w nożnej i też zamiast dać coś z ligi włoskiej wrzuciłem Legię ????

Status
Zamknięty.