>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wtyczka do Chrome - SportZone.

Ludzie, zainstalujcie to sobie, tam są wszystkie streamy do czego tylko sobie będziecie chcieli ????

A to jakas rosyjska wtyczka? Po ruskiemu wszystko.

rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogląda ktoś mecz Wawrinka - Zverev? Pograłem live Zverev -1.5 seta za 3.30, teraz stoi 2.55. Da radę Niemiec pocisnąć 2-0?

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A to jakas rosyjska wtyczka? Po ruskiemu wszystko.
Jak dodasz do chrome to żadnych ruskich napisów nie będzie ???? To jest to samo co kiedyś - http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3Bf
To jest to samo, ten sam stream od ruska, ale przez wtyczkę nie trzeba żadnego konta i ogląda się wszystko za friko. Trochę te kursy w rogu denerwują, ale wszystko jest w jednym miejscu i przełącza się jednym kliknięciem. Do tego praktycznie bez lagów i malutkie opóźnienie, więc jak najbardziej się opłaca to zainstalować niż co mecz szukać nowego, lagującego streama.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Pierwszy raz od 2 lat postawiłem na Berdycha.
Idę się przebadać na głowę ????
Ale ten Tsonga denerwuje mnie, nie chce dać szansy Tomaszkowi.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pazzini +5 Punkty (Mam tak samo.)
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mikolów
Panowie gdzie kupić na dzisiaj PPV do gali KSW ??
Na stronie internetowej jest napisane, że tylko dla abonentów Cyfrowego Polsatu bądź Plusa, widze, że jest jeszcze IPLA ale może ktoś kto już kupował powie coś wiecej?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ognaj12 +4 Punkty (https://kswtv.com/)
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dodasz do chrome to żadnych ruskich napisów nie będzie ???? To jest to samo co kiedyś - http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3Bf
To jest to samo, ten sam stream od ruska, ale przez wtyczkę nie trzeba żadnego konta i ogląda się wszystko za friko. Trochę te kursy w rogu denerwują, ale wszystko jest w jednym miejscu i przełącza się jednym kliknięciem. Do tego praktycznie bez lagów i malutkie opóźnienie, więc jak najbardziej się opłaca to zainstalować niż co mecz szukać nowego, lagującego streama.

Oglądam teraz Celtic tam i co chwila tnie :;/:

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądam teraz Celtic tam i co chwila tnie :;/:
Też ich oglądam i mi śmiga bez problemów. Lekko przycina tylko gdy przełączam między zakładkami, ale tak ogólnie mecz leci bez lagów. Jakość też jest super i minimalne opóźnienie względem bet365

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też ich oglądam i mi śmiga bez problemów. Lekko przycina tylko gdy przełączam między zakładkami, ale tak ogólnie mecz leci bez lagów. Jakość też jest super i minimalne opóźnienie względem bet365

To dziwne bardzo. Inne transmisje mi tez dobrze chodza, ale ta Celticu daje dupy ewidentnie.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1,37 Wawrinka w drugim secie, to już po zawodach.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków

ok dzieki. dodane !!

Status
Zamknięty.