>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
mecz o pietruszkę, ale Chelsea bardzo łatwo wchodzi w obronę gości i mogą tu trochę bramek wrzucić

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no niestety z Cornet trzzeba grac agresywnie probowac strzelac winnerami jak chocby Riske w grze defensywnej chociaz jakby nie wiem jak sie bronila to i tak z nia przegra to jest taki Simon damskiego tenisa...przebijak spodziewalem sie ze Errani sie lepiej sie zaprezentuje w turnieju na swojej ziemi.

Ogólnie Sara sprawia wrażenie cholernie wyczerpanej no ale to jest WTA to raz, po drugie psychika..

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przed chwila typ w Milionerach sądził, że na ruletce oprócz kolorów czarnego i czerwonego jest tez kolor żółty, a nie zielony... Pytanie za 40k. :;/:

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no cos w tym jest pamietam mecz z chinka gdzie sie na nogach slaniala ale ostatnio jak ja widzialem fizycznie nie wygladala najgorzej, dlatego sadzilem ze sie przygotowala do turnieju, jak wspomnialem wczesniiej.

Ja dziś osobiście miałem 6*:5 30:0 i przegrałem w 6:7(2) ????

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Breadvik też mnie w kulki robi ,czas na przerwe długa do zimy ,zajmuje sie robotą pod koniec tygodnia ,coś będe robił a nie tylko wyniki śledził ,ja jak napisałem ,sypie się w życiiu to i typy się sypią i to się sprawdza umnie juz tak mam 2 raz z rzędu ????

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słowenia vs Iran, siatka, ktoś wie co tam sie dzieje?

Status
Zamknięty.