Jak myślicie Konta jest dzisiaj do pogrania?
Moi kochani juz teraz ladujemy kase , bo pierwszy mecz Iran vs Tahiti o 21 , a drugi Brazylia vs Wlochy o 22,30 BEACH Soccer !!
Wlochy vs Brazylia
Brazylia moim zdaniem awansuje do finalu ! Bedzie to trudny dla nich mecz , moze nawet bedzie dogrywka . Wlosi na tym turnieju prezenetuja sie bardzo dobrze .Strzelaja duoz bramek , a w meczu z Senegalem zdominowalo rywali.Jednak Brazylia nie pozwoli sobie na odpadniecie kolejny raz i nie zdobycie zlota ! ewentualnie przegra Brazylia w dogrywce
Wlochy +3,5 kurs 1,4
over 7,5 goli kurs 1,4
Wlochy over 2,5 kurs 1,4
Brazylia awans kurs 1,3
######
Iran vs Tahiti
Moim zdaniem Thaiti awansuje do finalu . Iran gra w tym turneiju na granicy. Wygyrywal jedna bramka spotkania , szczesliwie wyszedl z grupy i po dogrywce pokonal Szwajcarie. Thaiti ladnie gra i skutecznie . Bramkach Tahiti dobrze panuje nad pilką i ma swietne uderzenie z daleka. Iranczycy beda pewnie wychodzili do niego pressingiem , ale nawet to moze im nie pomoc , gdy pojdzie dokladna pilka od bramkarza do jednego z zawodnikow jak w meczu z Paragwajem .
Tahiti awans kurs 1,94
Tahiti +1,5 kurs 1,38
Tahiti over 3,5 goli kirs 1,5
1 tercja under 3,5 goli kurs 1,45
#####
Racja, troche popatrzyłem i ja idę w Niemców za drobne bo kurs za wysoki @4,74. Grają u siebie w Kolonii, na pewno beda zmotywowani, a USA na pewno w jakimś eksperymentalnym składzie, rok temu Niemcy tez wygrały z nimi na MŚ, 2 ostatnie pojedynki to wygrana Niemców, ogólem w ostatnich latach mieli z reguły wyrównane mecze, patrząc tylko od 2010 to mają bilans 4-4, w 2009 USA wygrali dopiero po dogrywce. I tak stawiam 60-40 na USA, ale po takim kursie to grzech nie sprobowac.
tottenham polowa @1,95
no niestety, czasami korci ale dobrze na tym nie wychodzemiałeś nie grać piłki ????
Jak dla mnie to on jest coraz lepszy ;-)LeBron oszczędza siły (stary dziad)
ja bym tego Cavs nie gral na pewno nie po takim kursie, graja w Toronto i tak stawiałem gdzieś nawet, ze w 5-ciu Cavs serie skoncza, takze mi sie wydaje ze w Cleveland to skoncza. przede wszystkim kluczowe bedzie czy Lowry zagra, bo ostatnio Cavs wygrali w Toronto, w glownej mierze przez brak Lowry'ego, wyraznie brakowalo jego punktow, imo typ nie warty ryzyka, DeRozan to fajka, ale ten jeden mecz moze urwac1. Cleveland 1,35 (LeBron oszczędza siły (stary dziad), więc chce zakończyć jak najszybciej rywalizacje)
2. Chelsea 1,18 (Totki ostatnio dały dupy, 3pkt dla Abromivica znacznie przybliżą Chelsea do mistrzostwa.
AKO 1,6 mocno...
Niby tak, ale skoro wygrali 4-0 z Pacers to według mnie z Toronto powinno pójść jeszcze łatwiej. I póki co idzie, widać to po różnicach punktów w tych seriachw glownej mierze przez brak Lowry'ego, wyraznie brakowalo jego punktow, imo typ nie warty ryzyka, DeRozan to fajka, ale ten jeden mecz moze urwac
czemu łatwiej? Toronto mialo bilans o 9 W lepszy niz Pacers, ktorzy ledwo sie doczlapali do PO, imo lepiej jakby Miami weszlo ich kosztem, McMillan to slaby trener i kompletnie nie poradzil sobie, mi tam w RS bardziej podobalo sie Toronto, zdecydowanie. ogladales te mecze Cavs Pacers? przeciez tam Indiana mogla spokojnie wygrac 2 mecze, nawet w Cleveland mieli rzut na zwyciestwo, ktory CJ Miles przestrzelil. Raptors rok temu majac gorszy kadrowo sklad bez Ibaki i Tuckera potrafili wygrać 2 mecze w Toronto. to ze tam LeBron chce to kończyć serie w 4-ech, to chyba zawsze ma taki cel, ze teraz jest starszy to nie wiem czemu mialby sie bardziej na to spinac, czasami jeden intensywny mecz, zacięty do konca moze go kosztować wiecej sił niż odpuszczenie game 4 i spacerek w game 5, gdzie jakby byl blowout to moglby odpoczywac od 3 kwarty, bo pewnie Raps sie tradycyjnie zesraja w Cleveland, nie kupuje takiego tłumaczenia na pewno nie za @1,35Niby tak, ale skoro wygrali 4-0 z Pacers to według mnie z Toronto powinno pójść jeszcze łatwiej. I póki co idzie, widać to po różnicach punktów w tych seriach